“Sinä olet riittävä, koska olet olemassa” – 5 lempeää muistutusta

Jokainen meistä tarvitsee polulleen lempeyttä, myötätuntoa ja tukea. Silloin, kun olo on ankea tai suunta hukassa, muista nämä 5 asiaa. Nämä lainaukset löytyvät Sanna Wikströmin romaanista Elämä ensin:

1. “Kun avaat aamulla silmäsi, katso ympärillesi, katso itseäsi, katso tavaroitasi, katso ikkunasta ulos. ”Tämä tässä on elämä”, sano itsellesi. Tavallisessa aamussa on taikaa.” /Sanna Wikström, Elämä ensin.

2. “Anna muiden auttaa. Älä yritä selviytyä yksin kaikesta. Jokainen meistä kaipaa joskus apua, ihan vain koska olemme ihmisiä.” /Sanna Wikström, Elämä ensin.

3. “Muista aina pitää toivoa yllä ja odottaa ihmettä tapahtuvaksi. Ihmeet eivät aina saavu sellaisessa paketissa kuin oli ajatellut. Pidä silmäsi ja sydämesi auki ja toivoa yllä.” /Sanna Wikström, Elämä ensin.

4. “Uskalla tehdä täyskäännös, jos siltä tuntuu. Pahinta on jäädä roikkumaan johonkin, joka joskus oli tärkeää, mutta josta on kasvanut ohitse. Kaikelle on aikansa, ja kun on saanut oppinsa, on jatkettava eteenpäin.”/Sanna Wikström, Elämä ensin.

5. “Sinä olet riittävä, koska olet olemassa. Siinä kaikki.” /Sanna Wikström, Elämä ensin.

Muistutukset ovat lainauksia Hidasta elämää -kirjailija Sanna Wikströmin esikoisromaanista Elämä ensin, joka kertoo ystävyyden voimasta. Löydät kirjan täältä:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image