Kosketus ja stressi

Nautinnollinen kosketus auttaa sinua purkamaan stressiä – kokeile näitä 3 tapaa!

Mitra Vasara

Kosketus purkaa stressiä

Näinhän sanotaan vaikka missä. Se vaikuttaa hormonaalisesti, emotionaalisesti ja fyysisesti. Oikein hyvä ja edullinen lääke pahaan oloon, siis.

Mutta kun olo on stressaantunut, tuntuu välillä helpommalta työntää koko ajatus pois ja vetäytyä. Kommunikaatiokaan ei meinaa aina stressaantuneena sujua, vaan pienikin asia saattaa muodostua riidaksi. Mitä silloin voi tehdä?

3 tapaa purkaa stressiä kosketuksen kautta:

  1. Kosketa itseäsi. Anna itsellesi viesti turvasta sekä hyväksynnästä. Kun kosketat itseäsi hyväillen, luot itsellesi erittäin vahvan signaalin rentoutumisesta, syvään hengittämisestä, arvostuksesta ja rakkaudesta. Kosketuksesi voi joko tuntua eroottiselta tai sitten ei. Tärkeintä on, että nautit ja todella kosketat kuunnellen, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Tämä ei ainakaan saa olla suoritus, jonka avulla “yrität” rentoutua, vaan hetki jossa kuuntelet itseäsi mahdollisimman vapaasti!
  2. Kosketa sinulle rakasta ihmistä rentouttavasti. Makaa sylikkäin rakkaasi kanssa, tai hali pitkään ja hartaasti vaikkapa rakasta ystävääsi. Hierontakin tuntuu ihanalta ja rauhoittavalta. On todella vaikeaa pitää yllä stressaavia ajatuksia ja kireää kehoa, kun saa maata sylikkäin viltin alla tai tuntea, miten sinulle rakas ihminen hieroo hartioitasi – tai sinä hänen. Kosketus todella rauhoittaa. Mieli ei pysty keskittymään moneen asiaan yhtaikaa, joten kun keskityt aistimaan kosketusta, ei mieleen kerta kaikkiaan enää mahdu kovinkaan paljon enempää.
  3. Rakastele. Vaikka olosi olisikin levoton stressin takia, kehosi saattaa hyvinkin olla avoin rakastelulle ja sen tuomalle rentoudelle. Sinun pitää ehkäpä tehdä päätös, että nyt sallit itsesi keskittyä nautintoon. Työ- tai remonttistressi ei ole tervetullut sänkyyn kanssasi, joten se saa nyt odottaa. Anna itsesi asennoitua kevyesti – se ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Se on kuitenkin suuri lahja.

Älä sivuuta kosketuksen tuomaa rentoutta, kun olet stressaantunut. Päästä se elämääsi, mieleesi, kehoosi ja sydämeesi.

On turhaa odottaa, että saat ongelmat ratkottua, jotta sitten voit rentoutua nauttimaan kosketuksesta. Sinun ei tarvitse ostaa oikeuttasi nauttia ihanasta silittelystä (myös omastasi) joka päivä!


Saat lisää tukea, harjoituksia ja vinkkejä Mitran upeista kirjoista Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja. Löydät kirjat pakettihintaan tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image