10 merkkiä siitä, että olet kadottanut oman voimasi

Oma voimasi on yksi tärkeimmistä energian lähteistä elämässäsi. Omaa voimaa ei kuitenkaan välttämättä ole helppo tunnistaa. Monilla ei ole syntynyt siihen minkäänlaista tuntumaa.

Ainakin itse kasvoin ulkopuolisten mallien ohjaamana, mukailemaan ja miellyttämään muuta maailmaa. Reipas tyttö piti olla, mutta ei väärällä tavalla! Oma voima ei ollut ihanne, ei siitä puhuttu. Siksi sen löytäminen on vaatinut vanhan tarinan tietoista tunnistamista ja purkamista.

Mistä tietää, että on kadottanut oman voimansa tai ainakin osan siitä? Muun muassa näistä merkeistä:

  1. Piiloudut erilaisten roolien ja nimilappujen taakse. Yrität tuoda itsestäsi vain jonkun tietyn puolen esiin, mutta piilottelet muita.
  2. Väistelet tunteitasi. Et uskalla tuntea rehellisesti elämän kaikkia puolia. Tämän takia et myöskään uskalla pysähtyä aidosti tähän hetkeen. Oma sisäinen maailma on liian kipeä, liian pelottava tai liian mitätön koettavaksi.
  3. Et uskalla uppoutua ongelmiesi juurisyihin, vaan yrität paikata niitä pinnallisilla ratkaisuilla, turruttamalla tunteesi ja kiinnittämällä huomiosi muualle.
  4. Varot kohtaamasta itse tai näyttämästä muille heikkouttasi. Et uskalla olla haavoittuvainen, pieni tai tarvitseva, etkä halua ottaa mitään hyvää vastaan.
  5. Yrität rakentaa elämää, joka näyttää päällepäin hyvältä mutta joka ei tee sinua aidosti onnelliseksi.
  6. Kritisoit muiden elämää ja löydät toisten elämänvalinnoista jatkuvasti vikoja.
  7. Pelkäät epäonnistumista. Mietit, mitä muut ajattelisivat, jos yrittäisit olla jotain muuta kuin nyt olet. Tai sitten olet itse pahin kriitikkosi: pelkäät loputonta itsesi ruoskimista.
  8. Pelkäät onnistumista, sitä että saattaisit jopa menestyä. Et uskalla päästää unelmiasi vapaaksi ja lähteä vapaasti lentoon. Kauhistut ajatusta, mitä unelmiesi rohkea tunnustaminen ja tavoitteleminen voisi elämässäsi saada aikaan.
  9. Et halua ottaa vastuuta elämästäsi ja nähdä elämässäsi vaihtoehtoja. Et halua löytää ongelmiisi ratkaisuja, vaan löydät kaikista ratkaisuista ongelmia.
  10. Kammoat ajatustakin siitä, että sinun pitäisi asettaa rajoja huolehtiaksesi itsestäsi. Sinä olet aina muita varten!

Kun kaipaat tukea oman voimasi tunnistamiseen, vapauttamiseen ja vahvistamiseen, tutustu Katri Syvärisen uutuuskirjaan Sinun tarinasi voima.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image