Tarinaasi ei ole hakattu kiveen – kirjoitat elämäsi kirjaa huomaamattasi joka päivä

Tarinaasi ei ole hakattu kiveen eikä räätälöity valmiiksi elämän suureen kirjaan. Uskon kyllä, että varallemme on suunniteltu monenlaista. On oppiläksyjä ja teemoja, jotka kuuluvat sielun suunnitelmaamme: se, mikä tuntuu elämässä vaikeimmalta, on suurin kasvun paikka. Mutta sinulla on joka tapauksessa vapaa tahto. Otatko vastaan elämän palkinnot ja opit?

Tarinasi muotoutuu uudelleen koko ajan, joka askeleella. Hetki hetkeltä muuntuva energiasi järjestää todellisuuttasi uudenlaiseksi.

Joka päivä on tilaisuus valita, miten otat vastaan sen, mitä sinulle tarjotaan. Joka päivä on tilaisuus valita, millaisen todellisuuden luomiseen haluat käyttää elämän voimaasi. Uuden tarinan kirjoittaminen on tanssia tämän hetken ja tulevaisuuden välillä.

Kun vapautat uusia puolia itsessäsi, luot uusia mahdollisuuksia tulevaisuuteen. Kun otat itsesi pois ahtaasta lokerosta, avaat ovia, joita et ennen nähnyt edes olevan. Kun katsot elämää uudenlaisten linssien läpi, näet enemmän vaihtoehtoja.

Kaikkea ei tarvitse suunnitella yksityiskohtaisesti. Elämälle on hyvä jättää pelivaraa. Anna uuden tarinan hengittää. Voit silti mielikuvissasi luoda tarinaasi haluamasi sävyn. Mieti, millaiset mielikuvat luovat sinulle voimaa ja tuntuvat sellaisilta, että voisit ne nyt aidosti omaksua.

Pohdi, mitä uusi tarinasi tarkoittaa käytännössä. Millaisia arkisia valintoja teet? Et tarvitse muutokseen elämää suurempia tavoitteita. Riittää, että teet omalta tuntuvia tekoja, jotka kohottavat oloasi. Miten haluat elää oman voiman tarinaasi todeksi?

Omaa voimaa on elää rohkeasti ikioman elämänsä muuttuvassa rytmissä. Älä kiirehdi tarinasi tapahtumia, vaikka tuntisit olevasi muista jäljessä, vaan hengitä syvään ja luota. Älä hidasta tarinasi tahtia, vaikka ympärillä muut jumittaisivat vanhassa, vaan etene rohkeasti silloin, kun virta vie.

Haluaisitko oppia hellittämään vanhasta? TULOSSA la 15.10.22 Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti: Hoida itseäsi kirjoittamalla. Luvassa hoitavia harjoituksia keholle ja mielelle. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. (Mukana ihana bonus, ja myös tallenteet saatavilla!)

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image