Sinä saat kukoistaa – 4 askelta naisen seksuaaliseen voimaan

Meidän feminiininen seksuaalinen alkuvoimamme on ollut tukahdutettuna aivan liian pitkään. Katso mitä se on tehnyt tälle planeetalle, mutta voimme vielä muuttaa suuntaa. Seksuaalinen elinvoima meissä on sekä aikaansaavaa tulista voimaa että sensuaalisena virtaavaa, pehmeää, hoitavaa voimaa.

Ehkä ajattelet että sinusta ei ole tämän maailman pelastajaksi, arjen askareissakin on tarpeeksi hoidettavaa. Uskon, että väsymyksesi johtuu kuitenkin siitä, että olet joutunut tukahduttamaan itseäsi niin monin tavoin ja niin pitkän. Tukahduttamaan tunteitasi, mielipiteitäsi, tukahduttamaan sen valtavan rakkauden ja valon, joka sisältäsi loistaa. Tiedän että sinussa elää rohkeus ja kaipuu muutokseen.

Tulla seksuaalisesti voimaantuneeksi naiseksi on tärkeämpää kuin koskaan. Me teemme tämän tyttäriemme, äitiemme, sisartemme puolesta. Teemme sen koko sukumme ja koko maailman naisten puolesta.

Tässä on neljä ensimmäistä askelta. Jo yhdenkin näistä omaksuminen ja oppiminen on suuri teko. Ole ylpeä ja kiitollinen jokaisesta pienestäkin askeleesta, jonka otat. Suuret muutokset tulevat lempeyden ja rakkauden kautta. Pienin askelin.

1. Tunne oma tarinasi

Yleensä hyvin varhain lapsena omaksuimme uskomuksen, että emme ole hyvän arvoisia. Tämä oli tapa selviytyä olosuhteissa, jossa rakkautta ja huolenpitoa ei ollut tarpeeksi tarjolla. Pidä nyt tietoisesti hellää huolta sisäisestä lapsestasi. Kerro hänelle että hän on täysin turvassa kanssasi.

2. Rakasta kehoasi

Sinun täyttyy solmia rauha kehosi kanssa ja alkaa rakastaa sitä sellaisena kuin se on. Ei vasta sitten kun olet laihtunut tai paremmassa kunnossa. Kapeat kauneusihanteet vievät meiltä voiman, pitävät meidät pienenä ja irti kehostamme. Kun hyväksyt kehosi, sisäinen kauneutesi alkaa loistaa. Olet kuin mehukas kypsä hedelmä, joka herkullisena kutsuu luokseen.

3. Pysähdy kehollisen nautinnon ääreen.

Koskettele kehoasi sensuaalisesti tai seksuaalisesti. Keholliset nautinto harjoitukset ovat nopein tapa opettaa kehollesi ja mielellesi, että sinä ansaitset hyvää. Kosketus ohittaa ajattelun ja vaikuttaa suoraan alitajuntaasi missä selviytymismekanismisi sijaitsevat. Siirryt arkisesta selviytymisestä nautinnolliseen elämään.

Opetat kehoasi ottamaan vastaan ja sietämään yhä enemmän hyvää ja nautintoa. Kun uskallat vastaanottaa nautintoa, uskallat rakastaa rohkeasti itseäsi ja muita.

4. Motivoi itseäsi unelmilla

Seksuaalinen elinvoima on polttoainetta unelmiesi ja tavoitteiden toteutumiselle. Synnynnäistä luovaa energiaa. Nautinto tekee sinusta itsevarman ja antaa sinulle voimaa mennä rohkeasti kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Sinä saat nauttia, sinä saat kukoistaa. Sinä olet rakastettu. Elämää haluaa sinut, siksi olet täällä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image