Sinussa ei ole mitään vikaa, vaikka et juuri nyt nauttisi seksuaalisuudestasi – 5 ajatusta matkalle kohti kukoistavaa seksuaalisuutta

Ymmärrän sinua hyvin jos koet että et nauti seksuaalisuudestasi. Minäkin olin monta vuotta ymmälläni sen asian edessä.

Haluan jakaa kanssasi nämä viisi ajatusta, jos sinulla on haasteita oman seksuaalisuutesi suhteen ja koet häpeää, syyllisyyttä, pelkoa tai turtumusta. Ne ovat auttaneet minua, kun olen etsinyt omaa voimaani ja nautintoani.

1. Sinä et ole rikki. Vaikka tuntisit itsesi kuinka rikkinäiseksi, kyvyttömäksi, haavoittuneeksi tai turraksi, kaikkien kokemusten ja haavojen alla on ehjä, aito seksuaalisuutesi. Se odottaa, että se saa taas pulputa raikkaana, elinvoimaisena ja luovana sisältäsi, kun annat sille mahdollisuuden.

Seksuaalisuutesi ei ole vain ”sitä mitä se on”. Meillä on usein sisäsyntyinen tunne, että siinä on jotain suurempaa, parempaa ja taianomaisempaa kuin olemme tähän asti kokeneet. Ja se on totta!

2. Se mitä koet, on palvellut sinua, muuten et kantaisi sitä yhä mukanasi. Tunteet, kuten häpeä, syyllisyys tai pelko, ovat olleet sinulle hyödyllinen mekanismi. Ne ovat suojelleet sinua jossain vaiheessa, auttaneet sinua sopeutumaan ja selviytymään annetuissa olosuhteissa. Voit alkaa tuntemaan jopa kiitollisuutta näitä hankalia tunteita kohtaan.

Nämä tunteet tai ajatukset eivät ole yhtä voimakkaita kuin sinä. Sinä olet se, joka kokee nämä tunteet ja joka luo ajatukset. Sinä voit ja saat ottaa ohjakset.

3. Mikään tunne tai ajatus ei estä sinua nauttimasta. Voit tuntea häpeää, pelkoa, raivoa, katkeruutta, eikä niiden tunteiden tarvitse estää sinua kokemasta myös nautintoa. Ne voivat olla läsnä yhtä aikaa. Ajan kanssa sinä pystyt sulattamaan negatiiviset tunteet ja ajatukset niin, että ne eivät enää kontrolloi sinua. Opit luontevasti valitsemaan nautinnon.

4. Voit kirjoittaa tarinasi uudelleen. Mitä tahansa olet kokenut seksuaalisesti, mitä tahansa tunteita olet liittänyt seksuaalisuuteesi, mitä tahansa uskomuksia sinulla on seksuaalisuudesta, voit silti tehdä uuden valinnan.

Se vaatii hieman harjoittelua, mutta voit luoda uuden seksuaalisen mallin itsellesi. Rakentaa uudet hermoradat, rakentaa turvallisen kokemuksen seksuaalisuutesi ympärille. Kokemuksen siitä, että seksuaalisuus tekee hyvää ja että siitä ”selviää hengissä”. Voit luoda kokemuksen että seksuaalisuutesi on kaunista, nautinnollista ja ekstaattista. Vain taivas on rajana, jos sekään.

5. Parasta tässä on se, että seksuaalisen nautinnon harjoittelu on todella antoisaa ja palkitsevaa. Voit vihdoin antaa itsellesi luvan kukoistaa.

Minkälaisen tarinan sinä haluat kertoa itsestäsi seksuaalisena ja sensuaalisena naisena?


Naisten voimasta, aistillisuudesta ja kukoistuksesta voit lukea lisää kirjastani Hehkuvan naisen salaisuuksia. Kirjassa on myös inspiroivia käytännön harjoituksia. Löydät kirjan täältä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image