Lempeyskirje muille ihmisille – ”Sinulla on omat vaikeutesi, joiden kanssa saatat kamppailla yksin hiljaa”

Rakas kanssakulkijani,

olemme tulleet erilaisista elämän taustoista, enkä todellisuudessa tiedä paljoakaan siitä, mitä sinä kannat sisälläsi. Mutta koska me olemme molemmat ihmisiä, tiedän, että kenelläkään ei aina ole helppoa. Sinulla on omat vaikeutesi, joiden kanssa saatat kamppailla yksin hiljaa. Sinulla on päiviä, jolloin kaikki tuntuu menevän pieleen. Minä tiedän sen, koska minäkin olen ihminen. Ja sellaista elämä on.

Toivon sinulle kaikkea hyvää silloinkin, kun olet ärsyttävä, ja silloinkin, kun en tunne sinua. Toivon sinulle kaikkea hyvää, vaikka sinulla on erilainen nenä, erilainen mielipide ja erilainen tausta. Erilaisuuden takana meissä on paljon samaa: Haluamme olla onnellisia. Haluamme, että mielemme ja kehomme voi hyvin. Haluamme rakastaa ja olla rakastettuja. Yhteinen toiveemme tekee meistä samankaltaisia.

Olen meidän puolellamme, rakkauden puolella. Vaikka en aina osaisi, yritän silti. Lupaan.

Rakkaudella,

meistä yksi

Kirje löytyy Sanna Wikströmin ja Reija Könösen kirjoittamasta Lempeyden kirjasta, joka pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. ​Lue lisää kirjasta TÄÄLTÄ.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image