Lempeyskirje muille ihmisille – “Sinulla on omat vaikeutesi, joiden kanssa saatat kamppailla yksin hiljaa”

Rakas kanssakulkijani,

olemme tulleet erilaisista elämän taustoista, enkä todellisuudessa tiedä paljoakaan siitä, mitä sinä kannat sisälläsi. Mutta koska me olemme molemmat ihmisiä, tiedän, että kenelläkään ei aina ole helppoa. Sinulla on omat vaikeutesi, joiden kanssa saatat kamppailla yksin hiljaa. Sinulla on päiviä, jolloin kaikki tuntuu menevän pieleen. Minä tiedän sen, koska minäkin olen ihminen. Ja sellaista elämä on.

Toivon sinulle kaikkea hyvää silloinkin, kun olet ärsyttävä, ja silloinkin, kun en tunne sinua. Toivon sinulle kaikkea hyvää, vaikka sinulla on erilainen nenä, erilainen mielipide ja erilainen tausta. Erilaisuuden takana meissä on paljon samaa: Haluamme olla onnellisia. Haluamme, että mielemme ja kehomme voi hyvin. Haluamme rakastaa ja olla rakastettuja. Yhteinen toiveemme tekee meistä samankaltaisia.

Olen meidän puolellamme, rakkauden puolella. Vaikka en aina osaisi, yritän silti. Lupaan.

Rakkaudella,

meistä yksi

Kirje löytyy Sanna Wikströmin ja Reija Könösen kirjoittamasta Lempeyden kirjasta, joka pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. ​Lue lisää kirjasta TÄÄLTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image