Älä enää pienennä itseäsi – näin kutsut valosi esiin

Teksti: Iisa Heinola

Sinä olet syntynyt tähän maailmaan loistamaan omaa kirkasta ja ainutlaatuista valoasi. Vuosien varrella olet kuitenkin saattanut unohtaa tehtäväsi. Olet alkanut pienentää itseäsi ja loistettasi, sopeutuaksesi harmaaseen väkijoukkoon. Tämä on kutsusi lopettaa itsesi himmentäminen ja muistaa oma kirkkautesi.

Kun olit pieni lapsi, et kysynyt keneltäkään lupaa loistaaksesi omaa valoasi. Luotit elämään, näit kauneutta ympärilläsi ja rakastit avoimesti. Loistit häpeilemättä, riippumatta siitä, keitä kohtasit polullasi. Sallit kaikkien kylpeä valossasi, sillä se oli luontosi.

Meistä jokainen on syntynyt tuo sama loiste rinnassamme. Valo on luontainen tilamme, sisäinen viisautemme, oikeutemme ja lahjamme. Kaikkien maailmojen kirkkaus ja valo on meissä – sinussa ja minussa.

Pian syntymämme jälkeen aloimme kuitenkin keräämään kokemuksia siitä, mitä on olla ihminen. Koimme pettymyksiä, pelkoja ja suruja. Satutimme itseämme ja meitä satutettiin. Sinua ja minua ohjattiin elämään osana yhteiskuntaa, valitsemaan paikkamme massasta ja sopeutumaan maailmaan, johon synnyimme.

Kokemus toisensa jälkeen himmensimme loistettamme. Kasvatimme ympärillemme kuoren, joka suojeli sisintämme. Tuo sama kuori, jonka tehtävänä oli suojella, piilotti alleen samalla myös kaiken sen kirkkauden, jota olemme. Pienensimme itseämme sopimaan harmaaseen massaan, jossa jokainen meistä kulkee läpi elämäänsä suojellen ja piilotellen omaa valoaan. Unohdimme todellisen luontomme ja tehtävämme tässä maailmassa.

Nyt on kuitenkin tullut aika muistaa.

Tuo valo, jonka olet vuosien saatossa pienentänyt, on olemassa sinussa tälläkin hetkellä. Se on odottamassa hetkeä, jolloin päätät kutsua sen esiin.

Kutsu valosi esiin…

Kohtaamalla pelkosi. Pelkosi ovat ehkä joskus suojelleet sinua kivuilta, mutta nyt ne saattavat estää sinua kasvamasta todelliseen loistoosi. Kohtaa pelkosi tietäen, että sinua suojellaan.
Vapauttamalla tunteesi. Tunne kaikki, mitä kehosi pyytää sinua tuntemaan. Liiku, tanssi, ravistele, naura, itke, tärise, kirjoita, puhu ja huuda esiin kaikki, mikä haluaa päästä pintaan.
Tekemällä asioita, jotka lisäävät elämääsi todellista nautintoa. Listaa ylös 10 asiaa, jotka saavat sydämesi laulamaan ja sielusi kehräämään. Tee joka päivä yksi listan asioista ja salli itsellesi nautinto.
Päästämällä irti kaunoistasi. Anna itsellesi lupa luopua vihasta, joka ei vie sinua eteenpäin. Valitse myötätunnon polku ja vapauta kehosi kaunojen myrkyistä.
Hiljentymällä oman viisautesi äärelle. Anna mielellesi hyvin ansaittu tauko, sulje itsesi hetkeksi virikkeiden ulkopuolelle ja pysähdy kuulemaan ääntä, joka kumpuaa sisältäsi – sinussa on kaikki maailmojen viisaus.

Lopeta itsesi pienentäminen, sillä me kaikki tarvitsemme sinua ja loistettasi juuri nyt. Vapauta itsesi ja kutsu valosi esiin. Nyt on aika ja tämä on merkkisi.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image