Näin osallistut Lukijalta-blogin tekemiseen

Haluatko olla tekemässä Hidasta elämää -sivuston sisältöä?

Hidasta elämää -sivuston Lukijalta-blogi on sivuston lukijoiden yhteisblogi. Siinä julkaistaan lukijan omalla nimellä yhden blogikirjoituksen mittaisia ajatuksianne, oman elämänne tarinoita tai kertomuksia merkittävistä kohtaamisista; hitaammasta elämästä, sen toteuttamisesta tai haaveista. Blogipostaus voi olla myös piirroksia, kuvia tai video.

– Tekstin merkkimäärä on maksimissaan 3 000.
– Lähetä tekstisi tai muu tuotoksesi osoitteeseen info(at)hidastaelamaa.fi: Muista laittaa mukaan nimesi. Jos haluat kuvan tekstin yhteyteen, laita se liitetiedostoksi (varmistathan, että sinulla on käyttöoikeus kuvaan; varminta on käyttää itse otettua kuvaa).
– Lukijalta-blogiin voi kirjoitella aina silloin, kun siltä tuntuu. Eli yhden tekstin lähettäminen ei poissulje kirjoittamista jatkossa.