Näin osallistut Lukijalta-blogin tekemiseen

Haluatko olla tekemässä Hidasta elämää -sivuston sisältöä?

Hidasta elämää -sivuston Lukijalta-blogi on sivuston lukijoiden yhteisblogi. Siinä julkaistaan lukijan omalla nimellä yhden blogikirjoituksen mittaisia ajatuksianne, oman elämänne tarinoita tai kertomuksia merkittävistä kohtaamisista; hitaammasta elämästä, sen toteuttamisesta tai haaveista. Blogipostaus voi olla myös piirroksia, kuvia tai video.

– Tekstin merkkimäärä on maksimissaan 3 000.
– Lähetä tekstisi tai muu tuotoksesi osoitteeseen info(at)hidastaelamaa.fi: Muista laittaa mukaan nimesi. Jos haluat kuvan tekstin yhteyteen, laita se liitetiedostoksi (varmistathan, että sinulla on käyttöoikeus kuvaan; varminta on käyttää itse otettua kuvaa).
– Lukijalta-blogiin voi kirjoitella aina silloin, kun siltä tuntuu. Eli yhden tekstin lähettäminen ei poissulje kirjoittamista jatkossa.

Sinä! Tiesitkö, että saat kuunnella ILMAISEKSI 30 päivää Storytelia uutena asiakkaana? Löydät esim. lukuisia Hidasta elämää -kirjoja ja -meditaatioita. 
Tarjous vain tästä!
close-image