Tiedätkö milloin sinun luottamuksesi järkkyi ja kadotit viattomuutesi?

Oletko joskus huomannut, ettet ole oikeasti täysin välitön vaan sinun ja ympäristösi välillä on ikäänkuin suodatin?

Jos olet seuraillut asiaa, olet varmasti tunnistanut myös sen, että tuo sama suodatin on myös sinun ja itsesi välillä. Esimerkiksi sinun ja jonkin tunteesi. Toisille tunteille on tilaa ja toisille ei. Jotkut ajatukset ovat ok ja jotkut ei.

Uskon, että jokaisella meistä on tällainen suodatin. Jokin, joka erottaa meidät muista sekä suojaa ja säätelee. Voinet allekirjoittaa tämän helposti.

Mutta oletko koskaan kuullut siitä, miten tämä suodatin on syntynyt ja mistä se kaikki sai alkunsa? Yksi merkittävä tekijä on oman ymmärrykseni mukaan se, että tiettyjen kokemusten myötä perusluottamuksemme elämään järkkyi, ja tämä suodatin on se, jolla alamme säädellä sitä miten paljon olemme kosketuksissa mihinkin.

Entä oletko kuullut siitä, että monelle meistä tämä luottamuksen järkkymisen hetkellä syntynsä saava minuus voi olla merkittävästi erilainen kuin se lapsenomainen ja viaton minämme, jota olimme ennen sitä?

Kertomassani on varmasti jotain tuttua. Halusin kuitenkin tehdä sinulle videon, jolla jaan muutamia ajatuksiani asiasta. Uskon, että videon katsominen voi antaa sinulle:

  • mahdollisuuden muistaa paremmin kuka olit silloin kun olit vielä utelias, spontaani, elinvoimainen ja viisas sillä luontaisella tavalla, jolla vain lapsi tai lapsenomaisuuteensa kosketuksissa oleva ihminen voi olla
  • uutta ymmärrystä siihen, että elämässämme voi olla yksi tai useampi sellainen kokemus, jonka myötä perusluottamuksemme elämään järkkyy syvällä ja merkittävällä tavalla
  • olennaisen uuden näkökulman siihen, että perusluottamuksen menetyksen myötä monelle meistä kehittyy selkeästi lapsenomaisesta olemuksestamme poikkeava minuus ja kadotamme yhteyden lapsenomaisuuteemme
  • omakohtaisen tarinani kautta mahdollisuuden tunnustella eroa meissä alunperin vallitsevan välittömyyden ja sen suojautuneisuuden välillä, joka värittää elämäämme monin tavoin

Lapsenomaisuutemme on avain moniin kaipaamiimme asioihin itsessämme. Sellaisiin kuten luovuus, yhteys, elämänilo ja elinvoima. Videolla tarjoamani näkökulma ja mainitsemani toimenpiteet ovat auttaneet minua merkittävästi asian kanssa. Toivon, että ammennat tästä tunnusteltavaa, laitat postin jakoon jos se puhuttelee sinua ja otat asian kenties puheeksi ihmisen kanssa, jonka kanssa on miellyttävää pohdiskella.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image