Sisäinen rauha ei ole salaisuus – koe se yksinkertaisen harjoituksen avulla!

Sisäinen rauha kuulostaa käsitteenä ehkäpä eteeriseltä tai epämääräiseltä. Se johtuu siitä, että kuulemme sen mielen kautta. Mieli asettaa omia tulkintojaan, ja ne ovat aina kovin rajallisia – sekä rauhan suhteen negatiivisia. Mieli kaipaa toimintaa, elämyksiä, ja jopa hankaluuksia!

KOKEILE

Katso johonkin ympärillesi, joko tiettyyn yksityiskohtaan tai laajalti ympärilläsi avautuvaa maisemaa. Rauhoitu havaitsemaan, älä tulkitse tai nimeä sitä, mitä näet. Anna kaiken vaan olla ja katso.

Havaitse ilman ennakko-odotuksia, missä kohtaa näkeminen tapahtuu. 

Yllättäen vastaus ei ole silmät, aivot tai mikään muukaan fyysinen olemuksesi. Näkeminen tapahtuu tässä. Tämä suora kokemus on ällistyttävä. Olet varmasti lukenut tuhat kertaa siitä, miten ”kaikki on tässä”. Nyt voit todeta asian paikkansapitävyyden itse. Kaikki kokemuksesi ovat ”tässä”.

Mikä tuo ”tässä” sitten on?

Se on sisäinen rauha, läsnäolo, tietoisuus, rakkaus sanan syvimmässä merkityksessä. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan sinussa. Vaikka monet meistä kuulevatkin tämän useita kertoja elämässään, asian sisäistäminen on toinen asia. Samastumme mieleen ja ohikiitäviin tunteisiin miltei automaattisesti, ja unohdamme että ne ovat tosiaankin ohikiitäviä.

Todellinen itse on jotakin aivan muuta: ikuinen rauha, joka on aina läsnä olemuksessasi. Tunnistat tuon läsnäolon, joka on aina ”tässä” ja ohjaa sinut siihen eräänlaisena tarkkailijana, joka tuntuu tarkkailevan elämän tapahtumia kuin ulkopuolelta, ottamatta kantaa. Tuo kantaa ottamattomuus voi pelottaa mieltä, joka hahmottaa sen helposti samaksi kuin ”ei välitä”. Elämä ON, ja sen yksittäiset tapahtumat ovat vain erilaisuuden kirjoa suuressa värien leikissä.

Tämä ei lohduta mieltä, joka haluaa, että asiat ovat juuri näin ja sitten noin. Mutta sydäntämme se lohduttaa. Sisimmässämme haluamme vain hyväksyä sen, mitä on. Haluamme loistaa omaa valoamme, maalata omanlaisiamme sävyjä elämän alati uudistuvaan tauluun. Jos haluat löytää sisäisen rauhan, kuuntele sydäntäsi, sillä se puhuu rauhan kieltä.

Anna ajatusten tulla ja mennä. Et tule koskaan löytämään rauhaa niiden kautta.

Etsi sydämen ilon läikähdystä, kuuntele hiljaisuutta joka täyttää sinut rauhallaan.

Hengitä syvään ja täytä itsesi kiitollisena uudistuvalla elämän energialla, antaen kehosi samalla päästää irti jännityksistä.

Sisäinen rauha on rakkautta, kaiken läpäisevää läsnäoloa. Se on elämän tärkein asia – sehän on elämä itse.


Lisää rauhaa ja rakkautta? Mitran kirjat Sisäisen rauhan käsikirja sekä Seksi ja läsnäolo löydät tästä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image