Miten suojautua ihmisiltä, jotka yrittävät varastaa energiaasi?

Voiko toinen ihminen viedä sinulta energiat? Millainen on energiasyöppö ja oletko vain turvaton saalis näille “ilkeille syöpöille”? Miten suojautua ihmisiltä jotka yrittävät varastaa energiaasi?

Olen aina ollut sitä mieltä, että olisihan se hassua, jos joku toinen pystyisi sanoillaan tai tekemisillään kontrolloimaan minua, mutta onhan se pitänyt monesti myöntää, että viettämäni aika eräiden ihmisten kanssa vetää minut ihan alas. Toisaalta eräiltä ihmisiltä taas saan energiaa ja he nostavat minua ylös. Mistä on kyse?

Kyse on puskemisen ja voiman maailman erosta. Olet sillä tikapuun askeleella mitä sillä hetkellä tunnet. Jos olet vapaa ja kokenut jo voiman maailman energian, kipittelet tikapuuta edestakaisin voimissasi, antautuen kaikille tunteillesi, palaten aina voiman maailmaan.

Kun olet voimissasi, ei kukaan voi viedä energiaasi. 

Rohkeuden tasolla vain naureskelet jos sinua kritisoidaan, vettä hanhen selästä! Neutraalilla tasolla mikään ei heilauta sinua suuntaan tai toiseen. Halukkuuden tasolla haluat auttaa heikoilla olevaa. Hyväksynnän tasolla annat toiselle aikaasi ja rauhaasi. Ymmärryksen tasolla näet syyt toisen energian tarpeeseen, mutta myös ymmärrät, että joskus on jopa parempi olla auttamatta, jotta toinen löytää oman voimansa suoraviivaisemmin. Rakkauden tasolla nostat energiallasi muita jo pelkällä läsnäolollasi. Vaikka voiman maailmassa nostat muita omalla esimerkilläsi ja energiallasi, energiasi ei lopu, vaan se uusiutuu ja laajenee. Olet itseriittoinen.

Voimasi on suojasi.

Jos taas olet puskemisen maailmassa voimaton ja jopa jumissa jossain tunteessa, voit olla tahtomattasi ja tiedostamattasi energiasyöppö. Silloin myös muiden voimattomien energiat voivat entisestään vetää sinua vielä enemmän alaspäin. Kun et ole voimissasi, tarvitset jatkuvasti ympäriltäsi kaikkea mitä sieltä vain irtoaa – vahvistusta, kehuja, huomiota, sääliä, rakkautta, ymmärrystä ja hyväksyntää. Toki ihmiset haluavat sitä sinulle antaa – mutta antaessaan he menettävät omaa voimaansa, jos eivät ole itsekään voimissaan. Tälläinen vaihtokauppa on uuvuttavaa, sillä vaikka energia vaihtaa omistajaa, aikaa myöten se kuluu, sillä se ei ole uusiutuvaa sorttia.

Jumiin joudut juuri puskemisen maailmassa, egon valheiden vankina. Se kuiskii korvaasi häpeän, syyllisyyden, apatian, surun ja pelon tasoilla kuinka turha, kaiken pilaava, laiska, saamaton, liian herkkä tai pelkuri olet. Tarvitset muita, sillä sinusta ei ole mihinkään! Himon, vihan ja ylpeyden tasoilla ego taas pönkittää ja kehuu sinua. Olet tehokas, nopea, ansaitseva, kaiken tietävä ja esimerkillinen kuluttaja, sinulla onkin oikeus käyttää muita hyväksesi!

Jokaisessa puskemisen maailman tasossa egosi vallassa etsit, haet tai oletat olevasi oikeutettu saamaan energiaa ulkopuoleltasi, sillä vasta voiman maailmassa, rohkeuden tasolla, avautuu ovi omaan voimaan – loputtomaan, kevyeen ja turvalliseen energiaan. Puskemisen maailman tunteet ovat perustavaa laatua ja sinua voiman maailman vapaaseen elämään valmistelevia tunteita, joilla on kaikilla sinulle rakastava opetus. Ne maadoittavat ja tekevät sinusta raskaan, että keskittyisit niiden maallisiin oppeihin. Ei aina voi leijailla kevyenä voimissaan, jatkuva kasvu vaatii jatkuvaa oppimista. Jos ego pääsee sinulle uskottelemaan tunteiden pimeän puolen olevan totta, et kuule tätä oppia ja alat uskoa, että sinulla ei ole voimaa tai että olet voimissasi tuhoutumaton.

Sinulla ei ole egon vallassa voiman suojaa ja olet haavoittuvainen.

Miten haavoittuvainen olinkaan silloin, kun en ollut edes käynyt voiman maailmassa! Jokainen kohtaamani ihminen veti jollain egon oikeutuksella minua alaspäin, myös ne voiman maailman ihmiset! Heille olin kateellinen ja pidin heitä teeskentelijöinä, eihän tuollaisia ihmisiä ollut olemassakaan! Kaikki tuntuivat haluavan minulle jotain pahaa, vieden energiaani. Imin energiani lapsistani, ja heillähän sitä riitti jakaa – pyyteetöntä rakkautta äitiään kohtaan. Olin toisia syyttelevä energiasyöppö kunnes aloin uskoa omaan voimaani.

Kun otan vastuun tunteistani, vapautan muut vastuusta.

Tänä päivänä olen tarkka energioistani. Tarkka, ettei kukaan niitä minulta ota, ellei minulla itselläkään ole mistä jakaa. Olen tietoinen siitä energiamäärästä, mikä minulla luonnollisesti on, ja kunnioitan sitä. En puske olemaan sitä mitä en ole tai teeskentele olevani sellaisella tasolla, mihin en ole vielä valmis. Jos minulle on tarkoituksenmukaista kieriskellä häpeässä, antaudun häpeälle, mutta eristän sitten itseni muista. Jos pelkään, en tartuta pelkojani muille. Jos olen vihassa, pidän suuni tiukasti kiinni ja lähden kävelylle. En oleta puolisoni tekevän minua onnelliseksi, en oleta lasteni palvelevan tarpeitani.

Opin tunteistani ja nousen luonnollisesti taas ylemmäs voimaani.

Jos siis tiedostat olevasi puskemisen maailmassa, itsestäsi oppimassa, suojele itseäsi. Tasapainoita raskaita energioita välttelemällä ihmisiä, jotka ovat myöskin matalalla ja egonsa vallassa ja etsi ympärillesi kevyitä, voimissaan olevia ihmisiä. Älä hae ratkaisua muilta, hae se itsestäsi, muiden tuella, kuuntelemalla tunteitasi. Älä vaadi, syytä, valita tai uhriudu, silloin annat vähäisetkin voimasi egollesi ja tarvitset täydennystä ulkopuoleltasi. Hakeudu rakkauden ja ilon, keveyden ja voiman vierelle, sillä se voima ei vaadi sinulta mitään. Voit rauhassa kuunnella tunteitasi, ihan niin kauan kuin tarve vaatii.

Uskon, että luonnollisessa tasapainossa puolet meistä olisi aina puskemisen maailmassa oppimassa ja puolet voiman maailmassa jo oppineina ja näin voisimme auttaa toisiamme. Ihmissuhteissa ja perheissä tämä energeettinen vaihtokauppa, jos se on tervettä, tapahtuukin usein ihan luonnostaan. Toinen käy läpi asioita, toinen antaa voimaa ja tukea. Kun perheessä huomataan että yhdellä on rankkaa, laitetaan omat tarpeet hetkeksi sivuun ja riennetään tueksi. Kun hän on perheen tuella selvinnyt, on muiden vuoro käydä matalalla ja vastavuoroisesti häntä autetaan. Kaikki kokevat, oppivat ja kasvavat, mutta kukaan ei syö toisen kuormasta.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image