Pelasta päiväsi voimauttavalla viestillä – 3 tapaa saada iloa ja hyötyä korteista

Moni on jo tutustunut Hidasta elämää -korttiperheen toiminnallisiin kortteihin. Puodista löytyy tällä hetkellä 22 erilaista korttipakkaa eri teemoista.

Mihin kaikkeen kortteja voikaan käyttää? Tässä muutama vinkki.

1. Pyydä korteilta näkökulma, joka auttaa löytämään ratkaisuja ja vahvistamaan sisäistä viisauttasi.

Hankalassa tilanteessa istu hetkeksi korttien ääreen. Pyydä, että kortit antavat sinulle sitä ohjausta, jota tällä hetkellä tarvitset. Nosta kortti ja tunnustele sen antamaa viestiä. Millainen ratkaisu kortin viestistä voisi avautua? Onko tämä minulle nyt juuri totta vai ei?

Uusia näkökulmia tarjoavat esimerkiksi Taikahetkiä elämään -kortit ja Voimauttavat kysymykset.

2. Valitse pakasta harjoitus, joka toimii työvälineenä arjen hyvinvoinnissa.

Korttipakoista löytyy yksinkertaisia, helppoja ja inspiroivia harjoituksia, joita voit tehdä lähestulkoon milloin tahansa.

Pidä laukussa esimerkiksi Stressinhallintakortteja ja valitse sieltä yksi oloa rauhoittava harjoitus, kun istut bussissa, junassa tai vaikka työpöydän ääressä. Perheen nuoremmille voit hankkia lasten ja nuorten käyttöön tarkoitetut Rauhoittumiskortit.

Metsäkävelylle nappaan usein kortin tai pari taskuun Metsä ja meditaatio -korttipakasta. Teen harjoitukset ulkona metsään päästyäni.

Makuuhuoneeseen sopivat Seksuaalisen nautinnon kortit, joista löytyy sekä avaavia keskustelun aiheita että käytännön harjoituksia sinulle ja kumppanillesi. Jos vielä niiden jälkeen ei nukuta, voi valita rentoutusharjoituksen Unikorteista.

3. Ilahduta itseäsi, ystävää tai rakasta voimauttavalla viestillä.

Korteista löytyy lohduttavia, kannustavia ja voimauttavia sanoja moniin tilanteisiin. Nosta kortti kun kaipaat tukea, tai valitse kortti ystävällesi, joka on juuri nyt taikasanojen tarpeessa. Ota kortista kuva ja lähetä se läheisellesi – saatat pelastaa hänen päivänsä! Jos jaat kuvan vielä somessakin, saatat pelastaa monen muunkin päivän.

Tärkeitä viestejä löydät esimerkiksi Ole itsellesi armollinen -korteista ja Toivon korteista. Toipumisen tiellä olevaa ilahduttavat Voimaa paranemiseen -kortit. Parisuhteen piristykseksi taas sopivat Voimaa rakastamiseen parisuhteessa -kortit. Niiden rakkausviesteistä on ihana lähettää kuva kumppanille silloin, kun et pääse sanomaan kauniita sanoja kasvotusten.

 

PS. Kurkkaa puodin korttitarjous OSTA 3 – MAKSA 2, joka on voimassa marraskuun loppuun asti <3

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image