”Sisko, sinussa on kaikki” – 5 voimarunoa sinulle nainen, jotta muistaisit, että olet hyvä ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet

Tuntuuko sinusta usein siltä, että pitäisi olla jotakin enemmän? Et olet yksin. Monesti opimme jo lapsesta asti vertaamaan itseämme muihin ja vastaamaan ulkoapäin tuleviin, usein varsin ristiriitaisiin mielikuviin ja odotuksiin. Tulisi olla ”hoikka, mutta muodokas”, ”huoliteltu, mutta luonnollinen”, ”fiksu, muttei liian älykäs”, ”tehokas, muttei tiukkapipoinen” jne.  Nuo odotukset tuppaavat vain lisääntymään elämän eri roolien myötä.

Ainut tapa tehdä stoppi ulkoapäin tuleville paineille on päättää, että nyt riittää – ja alkaa harjoitella itsensä arvostamista sisältä käsin. Tällä matkalla voimme kaikki tukea toinen toisiamme. Mitä enemmän opimme arvostamaan itseämme sellaisena kuin olemme, sitä helpompi meidän on suhtautua myös jokaiseen kanssakulkijaamme myötätunnolla.

Seuraavat 5 voimarunoa ovat Sinulle sisko, jotta muistaisit, että olet hyvä ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet ❤️

Lisää Sielun sopukoita -runoja löydät Sielun sopukoita -päiväkirjasta sekä Sielun sopukoita -kirjoituskorteista.