Nainen, kysy keholtasi, millaista nautintoa se kaipaa

Monet meistä ovat oppineet että sukupuolielimiimme liittyvät asiat ovat noloja, likaisia, vastenmielisiä tai jopa pahoja. Kulttuurissamme ei ole ollut siirtymäriittejä tytöille lapsuudesta naiseuteen, kuukautisten alkamiseen tai seksuaaliseen kypsymiseen. Vanhemmat ovat olleet hiljaa tai hapuilleet epämääräisesti kertoessaan meille näistä ”seksijutuista”. Varmasti nykyään on myös yhä enemmän niitä vanhempia, jotka osaavat puhua näistä asioista.

On vallankumouksellista ymmärtää että meillä on haarojemme välissä jotain ainutlaatuisen kaunista ja viisasta. Jokainen solumme on elossa, täynnä tietoisuutta ja kehomme ytimessä on hyvin luovia osia: munasarjat, kohtu, kohdunkaula, vagina, g-piste, häpyhuulet ja klitoris, jotka kaikki ovat valmiita kertomaan meille oman tarinansa. Siellä on kompassi joka ohjaa sinut sensuaaliseen, villiin, halukkaaseen viisauteen.

Herätä nukkuva Ruusunen

Jos hermoyhteydet ovat päässeet haurastumaan, kuten useimmilla naisilla ovat, niin on aika suudella tämä nukkuva Ruusunen taas eloon. Ja sitä suudelmaa varten ei tarvitse odotella prinssiä vaan me modernit naiset voimme olla tässä asiassa hyvinkin omatoimisia. Lähdemme virkistämään kiertäjähermon, häpy- ja lantiohermon toimintaa ja luomaan nautinnollista yhteyttä aivojen ja koko kehon välillä.

Ala hellästi herättelemään yhteyttä näihin kauniisiin elimiin sivelyllä, painelulla, supistuksella, käyttäen rakkaudellista herkkää kosketusta. Hengitä syvään ja tunne yhteys tai pidä vain kättäsi sopivan kohdan päällä. Jos joku näistä elimistä on sinulta poistettu, sen energia on vielä tallella ja voit täysin hyvin vieläkin kommunikoida sen kanssa.

Kysy ääneen mitä vaginasi tai kohtusi haluaisi kertoa sinulle? Vastaus voi tulla sanoina, mielikuvina, tuntemuksina. Kysy myös mitä se tarvitsisi jotta voisi kukoistaa mahdollisimman upeana. Kenties se kuiskuttaa sinulle rakkauden, hellyyden ja hyväksynnän tarpeesta, kenties rajojen asettelusta ja kunnioituksen tarpeesta suhteessa partneriisi, kenties hän haluaa ilmaista villin voimansa.

Oraakkelin viisaus

Hän on viisas tietäjätär ja näkijä. Enää sinun ei tarvitse epäillä itseäsi tai valintojasi. Nyt kun olet saanut yhteyden häneen olet valmis kuuntelemaan miten tämä Oraakkeli haarojesi välissä haluaa opastaa sinua eteenpäin kohti sitä elämää mikä on synnyinlahjasi: luovaa elämää runsaudessa, rakkaudessa ja nautinnossa.

Tämän kaiken minä olen kokenut. Kuuntelen nykyään hyvin tarkasti hänen viisauttaan, varsinkin ihmisuhteiden ja seksuaalisuuden alueilla. On uskomatonta mutta koen että vaginastani ja kohdustani kumpuaa ikiaikainen feminiininen viisaus ja olen syvästi kiitollinen että olen löytänyt takaisin tähän yhteyteen, takaisin kotiin.

Kuva: Dreamstime/Elina Zolotareva


Lämpimästi tervetuloa kursseilleni ja Feminiininen Voima- sekä uuteen Säkenöivä seksuaalisuus valmennukseen. Lisätiedot löydät nettisivuiltani tästä

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image