Mistä kiireinen äiti ja hänen rakkaansa löytävät aikaa seksille?

Entä jos aikaa seksille ei tunnu löytyvän, kun kiireinen arki vie mukanaan? Ottakaa avuksi kalenteri. Sopikaa yhteisestä ajasta, jonka vietätte omassa huoneessanne. Käyttäkää tuo aika suhteen hoitamiseen, halailuun, koskettamiseen, rakasteluun ja syvälliseen keskusteluun, mutta älkää jutelko tänä aikana arkiasioista.

Näin viestitte toisillenne, että arkiasiat voivat odottaa, ja oikeasti tärkein asia eli suhteenne ei voi. Kun tiedätte, että teillä on mahdollisuus kahdenkeskiseen aikaan, se auttaa teitä jaksamaan. On innostavaa odottaa yhteistä kohtaamista!

Jos teillä on lapsia, sopikaa aika sellaiselle kellonlyömälle, jolloin lapset ovat varmasti nukahtaneet. Tehkää aikataulustanne mahdollisimman toimiva. Toinen teistä voi venytellä ja käydä suihkussa sillä aikaa, kun toinen on nukahtamisvahtina. Tehkää tämä vuorotellen. Näin olette virkistäytyneitä ja latautuneita, kun yhteinen aika koittaa.

Ylläoleva teksti on mukaeltu lainaus Mitra Vasaran uudistetusta kirjasta Seksi ja läsnäolo, jonka löydät myös Hidasta elämää -puodista.