Kiekkoleijonien 3 elämänohjetta – nämä ovat kullanarvoisia!

1. Ole zen

Kiekkoleijonien rauhallista, hyväksyvää ja keskittynyttä otetta kehuttiin mediassa. Vaikka tuntuisi siltä, että valittamisen aihetta riittää vastapelaajien tyylissä tai tuomarien tavoissa, pysy tyynenä. Älä mene mukaan mielen lietsomaan ajatusmyllyyn, sillä silloin kaikki tuntuu hankalalta.

Kun et anna valtaa mielelle, keskityt vain olennaiseen. Mielen luonne on liikkuva, jankkaava ja jahtaava. Sisäinen rauha taas saa sinut toimimaan intuitiivisesti, sydämellä, ilosta ja läsnäolosta käsin. Elämä on nautinnollista ja teet aidosti parhaasi, kun keskityt olemiseen etkä asioiden mielessä pyörittelyyn. Tämä pätee yhtä lailla huippusuorituksiin kuin arkipäiviinkin!

2. Arvosta tiimipelaajiasi

Joskus olet tiimisi tai perheesi suurin tähti, joskus taas joudut jäähylle joko omasta tai toisen syystä. Kummassakin tapauksessa olet yhä sinä, yhtä arvokas ja tärkeä tässä hetkessä. Joskus kaikki mokailevat, joten on turhaa jäädä voivottelemaan.

Kun loistat, tuuleta kunnolla, ja muista arvostaa toisten panosta onnistumisesi taustalla. Ja kun joku tiimipelaajistasi hehkuu, iloitse täysillä hänen puolestaan.

Valitse sellaiset tiimipelaajat, joihin luotat ja jotka koet oikeiksi. Älä välitä, vaikka jonkun mielestä he olisivat vääränlaisia tai vaikkapa liian nuoria.

Kun toimittaja hehkutti kapteeni Marko “Mörkö” Anttilan finaalimaaleja, hän vastasi tyynesti hymyillen: “Ihan sama se on, kuka sen sinne laittaa.” Oman panoksen korostaminen ei kiinnostanut, vaan kiitoksia jaettiin koko joukkueelle hierojia myöten. Kaikkien panos on tärkeä, ei pelkästään näkyvimpien tekijöiden.

3. Keskity nykyhetkeen

Kun semifinaaliottelu päättyi, maalivahti Kevin Lankinen vajosi polvilleen. Hän oli ollut täysin keskittynyt otteluun, yksi sekunti kerrallaan. Näin tekivät muutkin pelaajat, Kevinistä tämä vain näkyi voimakkaimmin. Keskity vain tähän hetkeen niin et lipsu pohtimaan, mitä seuraavaksi tapahtuu etkä murehdi siitä, mitä tapahtui äsken.

Läsnäolo ei ole väkisin väännetty tila, jossa rauha yritetään puskea esiin kasvot kireinä. Läsnäolo on rentoa ja elämälle avointa olemista …kireydestä huolimatta. Harmia ja kireyttä ilmenee, mutta sen voi antaa olla ja mennä. Siihen ei tarvitse identifioitua.

Voit kokea rauhaa juuri nyt, vaikka olosuhteissasi olisi kuumottaviakin paikkoja.

P.S. Kertoo paljon ajankuvastamme, miten mies puhuu onnistumisestaan urheilusuorituksessa julkisuudessa: “Olemme pelanneet nämä viikot isolla sydämellä ja luottaneet omaan tekemiseen.” Näin Kevin Lankinen kertoi Ylen uutisille. Leijonat puhuivat haastatteluissa koskettavan vilpittömästi mestaruushaaveistaan ja tiimin vahvuudesta. Naljailu, kovistelu ja egoilu loistivat poissaolollaan.

Sydän avoimena, luottamus itseen ja tiimiin, hetki kerrallaan. Siinäpä ne, kiekkoleijonien kolme elämänohjetta toisin muotoiltuna. Kuulostaa hyvältä, kokeiluun menee!


Lisää rauhaa ja rakkautta? Mitran kirjat Sisäisen rauhan käsikirja sekä Seksi ja läsnäolo löydät tästä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image