Vastauksella ja sanoilla on merkitystä! Näin yksinkertaiset sanat auttavat luomaan uusia mahdollisuuksia elämääsi

Tiesitkö, että käyttämäsi sanat vaikuttavat tilanteeseen, jossa olet? Viljeletkö puhuessasi positiivisia ilmauksia? Suustasi päästämäsi sanat ovat voimakkaampia kuin uskotkaan. Useimmat ihmiset tervehtivät toisiaan ilmauksilla, joissa ei ole lainkaan voimaa. Ajattele vaikka edellistä kertaa, jolloin kuulit jonkun (tai itsesi) vastaavan tervehdykseen “Mitä kuuluu?” esimerkiksi sanoilla “Nooh, mitäs tässä”, “No eipä ihmeitä”, “Kyllä tässä pärjäillään” tai “Ei hullumpaa”. Siitä ei luultavasti ole kovin kauaa.

Kokeile seuraavalla kerralla tuon tutun laimean tyylin sijaan tätä: käytä sanoja tilanteesi muuttamiseen, ei tilanteesi kuvailuun. Seuraavan kerran, kun joku kysyy “Mitä kuuluu?”, vastaa latteuksien sijaan voimaa ilmaisevilla sanoilla – riippumatta siitä, onko kysyjä työkaveri tai kadulla sattumalta vastaan tuleva vanha koulukaveri. Anna heille energinen ja innostunut vastaus: “Mahtavaa!” tai “Tosi hyvää!”

Ensinnäkin, tällä tavalla vastaaminen on vaikeaa ilman hymyilyä, ja tällöin todennäköisesti saat hymyn myös vastaukseksi. Toiseksi, saatat huomata myös fyysisen reaktion vastauksesi kohottaessa energiatasoasi. Kolmanneksi, sanasi lähettävät aivoillesi viestin, joka on yhteneväinen “mahtavan” tai “tosi hyvän” tunnetilan kanssa.

Saadaksesi tuloksia sinun täytyy tehdä tätä usein ja aidosti innostuneena – ei vain robottimaisesti positiivisia ilmauksia toistellen. Kun toimit näin, alitajuntasi alkaa reagoida siihen, mitä sanot, ja alkaa muokata todellisuuttasi vastaamaan ajatuksiasi ja sanojasi. Tähtien sota -elokuvien Yoda tiesi tämän neuvoessaan Luke Skywalkeria: “Tee tai älä tee. Yrittämistä ei ole.”

Puhuminen voimaa sisältäviä ilmauksia käyttäen luo myös tunteen siitä, että otat vastuuta ja sitoudut saamaan parasta itseltäsi ja muilta. Haasteenasi on tietoisesti välttää voimaa lytistävien sanojen käyttöä. Sellaiset sanat imevät energiaa ja sitoumusta aikeistasi ja lopulta myös teoistasi.

Eliminoi ensiksi nämä ilmaukset sanavarastostasi

1. En voi
2. Jos
3. Epäilen
4. Yritän
5. En usko
6. Minulla ei ole aikaa
7. Ehkä
8. Pelkään, että
9. En usko
10. Se on mahdotonta.

Näiden sanojen hylkääminen ei kuitenkaan vielä riitä. Urheilujoukkue tarvitsee enemmänkin kuin vain hyvän puolustuksen voittaakseen ottelunsa; sillä pitää myös olla hyvä hyökkäys. Mobilisoi siis oma hyökkäyksesi valitsemalla tarkkaan käyttämäsi sanat.

Nämä ilmaukset lisäävät voimaasi

Rakenna positiivisia ajatuspolkuja ja sitoumusta käyttämällä seuraavia voimaa synnyttäviä ilmauksia:

1. Minä voin
2. Minä teen
3. Odotan parasta
4. Sitoudun
5. Tiedän
6. Otan aikaa sille, että
7. Positiivisesti
8. Olen varma
9. Uskon varmasti, että
10. Kaikki on mahdollista.

Sanojesi voima pohjustaa tekojesi voimaa. Puhu voimaa täynnä olevin ilmauksin, ja saat tuotua esiin parhaat puolet itsessäsi ja muissa.

Lähde: Inc.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image