Olen seksikäs ja tiedän sen – Kuka saa päättää, mikä on seksikästä?


Olen seksikäs ja tiedän sen! Onpas se pelottavaa sanoa. Koska… mitähän muut ajattelevat minusta: hän on liian vanha, itserakas, mikä se luulee olevansa, ei edes hyvässä kunnossa, liikaa sitä ja liian vähän tätä. Tällä tavalla me annamme voimamme pois, näille äänille päässämme. Annamme nautintomme pois, annamme pois elämänilomme ja elinvoimamme. Meitä on vuosikausia opetettu tähän, ja nyt olemme jo täysin tottuneet antamaan vallan jollekulle muulle määritellä meidät ulkoapäin.

Meille naisille on iskostettu vahvasti alitajuntamme että emme ole tarpeeksi, että meissä on jotain vikaa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Elämme yhteiskunnassa, jossa on normaalia esineellistää nainen, tehdä hänestä objekti, mutta se että nainen on vahvasti omassa seksuaalisessa voimassaan, näyttää sen ja elää aktiivisesti seksuaalisuuttaan, ei ole täysin hyväksyttyä.

Ehkä pintapuolisesti, mutta vanhat opit ja pelot mielessämme jarruttavat sitä vielä tehokkaasti. Koemme tämän ristiriidan itsessämme ja siitä nousee häpeä ja hämmennys.

Sisäpiirin juttu

Samalla seksiä pursuaa joka tuutista. Luultavasti mikään muu asia ei ole yhtä kaupallistettu kuin seksikkyys. Se on ahdettu pieneen laatikkoon ja kapeisiin mielikuviin siitä mitä se on ja minkälaista sen pitäisi olla. Ja sitten meille myydään tuhansia tuotteita että saisimme edes hetken aikaa tuntea itsemme seksikkäiksi. Tämä koskee sekä miehiä että naisia.

On todella voimauttavaa ottaa takaisin oma seksikkyytemme. Se kuuluu meille. Seksikkyytemme pulppuaa sisältäpäin. Se on sisäpiirin juttu.

Alkuräjähdys

Kun opetan koko kehon orgasmia tantrakurssilla, johdatan lopuksi osallistujat mielikuva- ja kokemusmatkalle , jossa he rakastelevat luonnon eri elementtien kanssa. Kallioiden ja vuorten kanssa, järvien ja meren kanssa, räiskyvän tulen kanssa, lempeän tai myrskyävän tuulen kanssa, lopulta tähtien ja koko universumin kanssa. Voi kuulostaa hullulta mutta se on ollut huippunautinnollinen kokemus osallistujille. Onko alkuräjähdys orgasmeista suurin? Luonto on täynnä seksuaalista luovaa elinvoimaa. Luonto on hyvin, hyvin seksikäs.

Seksikäs luontomme

Me kaikki olemme seksikkäitä omalla ainutlaatuisella tavallamme, eri sävyin ja vivahtein. Naisena voit olla kurvikas ja ihanan ylitsepursuava tai enkelimäisen herkkä keijukainen, voit olla määrätietoinen businessnainen, bdsm-kuningatar, eläimellinen villinainen, arvoituksellinen androgyyni tai saunanraikas luonnotar.

Meidän luontomme on olla seksikäs. Anna lupa omalle autenttiselle seksikkyydellesi. Seksuaalisuus on säihkyvää elinvoimaa.

Kun nainen oppii syttymään itse omasta kehostaan, kun hän on läsnä kehossaan ja aisteissaan, hänestä tulee puoleensavetävä ja itsevarma. Hän säteilee feminiinistä luovaa energiaa ja intohimoa elämää kohtaan.

Anna seksikkyytesi virrata kehosi läpi. Se on koko kehon kokemus. Millaista on sinun seksikkyytesi?

 

Kuva: Dreamstime/ Kondradbak


Lämpimästi tervetuloa kursseilleni sekä valmennukseen. Lisätiedot löydät tästä

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image