5 turhaa pelkoa, joista voit päästää irti juuri nyt – Se mitä ihmiset sinusta ajattelevat, ei ole sinun asiasi

Kirjoittaja Iisa Heinola

Moni meistä kuorruttaa elämänsä turhilla peloilla, jotka kuluttavat energiaa ja estävät meitä hyödyntämästä todellisia voimavarojamme. Luulemme usein olevamme yksin pelkojemme kanssa, mutta todellisuudessa pähkäilemme samojen teemojen parissa yhteisöllisesti. Hellitä otteesi viidestä yleisestä pelosta ja vapauta itsesi olemaan juuri se upea ihminen, joka olet.

1. Pitävätkö ihmiset minusta?

Se mitä ihmiset sinusta ajattelevat, ei ole sinun asiasi. Muiden ihmisten kokemukset ovat aina heidän omia tulkintojaan. Kun lopetat pyrkimyksesi miellyttää muita ja vapaudut rakentamistasi rooleista, huomaat vilpittömyytesi miellyttävän sekä itseäsi että muita. Olemalla oma itsesi, teet parhaan palveluksen koko maailmalle ja mikä tärkeintä, opit pitämään itsestäsi. Olet täydellinen.  

2. Osaanko tämän?

Ehkä! Se että sinua jännittää osaamisesi, on merkki siitä, että välität. Ehkä olet jopa innoissasi ja voitkin kääntää pelkosi positiiviseksi voimavaraksi. Luota itseesi ja siihen, että teet parhaasi. Silloin onnistut mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Päätä myös kuka määrittelee, onko osaamisesi riittävää vai ei. Muista, että olet täydellinen.  

3. Mitä jos epäonnistun?

Sitten voit halutessasi yrittää uudelleen. Salli itsellesi mahdollisuus oppia ja kehittää osaamistasi, sillä se on valtava ilo sekä sinulle, että kaikille ympärilläsi oleville. Kuin kävelemään opetteleva lapsi, kaadu ja nouse ylös. Toista tätä riemulla, kunnes keksitkin, että osaatkin jo juosta! Muista myös elämän mittasuhteet ja se mikä on sinulle aidosti tärkeää. Ole täydellinen.

4. Mitä tulee tapahtumaan?

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä, jotain todella mahtavaa. Elämä on suurin arvoitus, joka kantaa itsessään loputtoman määrän mahdollisuuksia. Luota siihen, että elämä kantaa sinua. Jokainen juonenkäänne tarinassasi ja jokainen haaste on olemassa sinua ja läheisiäsi varten. Muista aina, että asiat eivät tapahdu sinulle, vaan sinua varten. Sinä olet täydellinen.

5. Olenko riittävän hyvä?

Olet. Et voisi olla tippaakaan enempää. Olet juuri sellainen, kun sinun on tarkoitus olla. Riippumatta elämäntilanteestasi, ympäristöstäsi tai olosuhteistasi, sinussa on kaikki maailman hyvyys sisälläsi. Voit oppia uusia asioita ja kehittää taitojasi, mutta se ei muuta sitä, että olet jo nyt (joko arvaat?) täydellinen. Sinä olet täydellinen ja ihana ihminen.

Kiitos, että olet olemassa.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image