Jauhoton kardemumma-banaanipannukakku kutkuttaa makuhermoja ilman lisättyä sokeria

Himoitsetko makeita herkkuja päivittäin?

Ei huolta, resepteilläni voit herkutella terveellisesti, vaikka joka päivä, ilman että kerrytät kehoosi epäterveellistä sokerikuormaa. Jauhotonta pannukakkua nauttiessasi et uskoisi, että kehosi saa samalla kertaa hyödyllisiä ravintoaineita. Tämä lempeän makea ja kardemummainen pannukakku hupenee pöydästä pala toisensa jälkeen ihan huomaamatta.

KARDEMUMMA-BANAANIPANNUKAKKU UUNISSA

(pieni uunipellillinen)

3 luomu kananmunaa

3 luomu banaania

3 tl psylliumia

2 tl kardemummaa

1 tl leivinjauhetta

1,5 dl vettä / tai kasvipohjaista maitoa

ripaus vaniljajauhetta

ripaus suolaa

VAIHE 1) Muusaa banaanit. Yhdistä kaikki aineet taikinakulhossa ja vatkaa sekaisin. Tarkista maku.

VAIHE 2) Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista uunin keskiosassa, 200 asteessa, noin 20-25 minuuttia, kunnes pannukakun pinta on saanut hieman paahtuneen pinnan.

3 KORTTIPAKKAA yht. 49€!  
PUOTIIN
close-image