Tärkeintä manifestoinnissa on tulla itse pois toiveidensa tieltä (seisot siinä kuitenkin)

Ajattelin viikko sitten virkkaamista. Yhtäkkiä minulla oli sylissäni kaksi kassillista villalankoja. “Tässä on, sun suosikkivärejä.” Ajatukseni muuttuvat todeksi yhä nopeampaa tahtia.

Miten toiveiden toteuttaminen ja manifestointi oikeasti onnistuu? Perinteinen tapa on tiukka visualisointi ja keskittyminen. Fokus siihen mitä haluat, niin sitä saat!

Tätä minäkin vuosikausia yritin. Välillä kyllä onnistuinkin, mutta jestas miten kuluttavaa se oli. Ja samaan aikaan taisin missata monta mahdollisuutta, kun tuijotin vain sitä tarkkaan räätälöityä tavoitetta, jonka mieleni oli onnistunut luomaan.

Lopulta päästin irti tiukoista toiveista ja aloin keskittyä siihen, että raivaan pois uskomukset toiveideni tieltä. Ei vain tietoisten toiveiden, vaan kaikkien mahdollisten toiveiden – niidenkin, joita en oikeasti hoksaisi edes toivoa. Aloin mutustella sitä ajatusta, että olen ihmeiden arvoinen.

Minulle voi tapahtua suurempia ihmeitä kuin osaisin edes unelmoida – ilman, että minun tarvitsee nähdä kauheasti vaivaa. 

Kuulostaa ällöttävän helpolta, mutta näin myös alkoi tapahtua. Uskomustyö sinänsä ei välttämättä ole helppoa ja kevyttä, mutta sen lopputuloksena elämä muuttuu jatkuvasti kevyemmäksi. Jokainen kerroista vanhoista uskomuksista purkautumista on askel kohti vapaampaa elämää.

Taikaelämää-podcastissa jaan tarinoita siitä, miten villalangat saapuivat luokseni ja miten toivomani kirja ilmestyi ovelleni. Sukella unelmien maailmaan, kuuntele ja inspiroidu! 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image