Saako hyvinvointi olla bisnestä?

Olen viime viikkoina törmännyt somekeskusteluissa kommentteihin, joiden mukaan hyvinvointipalveluiden pitäisi olla ilmaisia tai vähintäänkin paljon edullisempia kuin nyt. Kun joku näyttää menestyvän, ympärille ilmestyy ihailijoiden lisäksi myös niitä, jotka kohottelevat silmäkulmiaan ja tuhahtelevat. Rivien välistä on luettavissa, että bisnes on paha asia.

Kuitenkin jos sama runsaus tai menestys olisi tarjolla itselle, moni ottaisi sen vastaan. Kyseessä on iso sisäinen ristiriita.

Haluat jotain, mutta jos joku toinen saa sen, siinä on jotakin halveksittavaa.

Kaipaat taloudellista vapautta, mutta suhtaudut rahan käyttämiseen nihkeästi. 

Rikastuisit mieluusti, mutta uskot, että muiden rikkaus on todennäköisesti hankittu väärin keinoin. 

Meillä kaikilla on rahaan liittyviä uskomuksia. Huomaamatta ne estävät meitä ottamasta runsautta vastaan. Joka kerta, kun tuhahtaa toisen menestykselle, asettuu samalla oman menestyksensä tielle. Jos pitää jotain asiaa pahana, alitajuntasi pitää sinut väistämättä kaukana siitä.

Pohdin seuraavassa Taikaelämää-podcastin jaksossa rahaan liittyviä uskomuksia ja eettistä kuluttamista. Uskon, että joka kerta kun ostat jotakin, sinulla on mahdollisuus muuttaa paitsi omia uskomuksiasi rahankäytöstä, myös rakentaa sellaista maailmaa, jossa haluat elää. On monenlaista bisnestä – eettistä ja vähemmän eettistä, ja sinä valitset, mitä kannatat.

Huomasin puhuessani, että teemaan liittyy tabuja. Saako rikastumisesta edes puhua, ainakaan jos on hyvinvointivalmentaja kutsumustyössään…? Puhuin silti, sillä uskomukset kiehtovat minua.

Taloudellinen hyvinvointi on tärkeä osa hyvinvointiamme. Niin kauan kun se on tabu, se kertoo, että meillä on vielä uskomuksia työstettävänä.  Kuuntele lisää tästä:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image