Kuinka harmaasta blaah-aamusta muotoutui kaunis, koskettava päivä?

Me uuden ajan opettajat puhumme paljon avautumisesta sekä itsemme ja toisemme kohtaamisesta sydämen tasolla. Sydämen taso voi monelle olla niin vieras, ettei edes heti saa kiinni, mitä sillä tarkoitetaan.

Normielämämme on usein pintaa, jossa keskustellaan lähinnä asioista, töksäytellään milloin mitäkin – ja vain harvoin uskaltaudutaan sinne, missä todelliset tunteemme asustavat: sydämeen. Niin kauan kun emme osaa kohdata siellä itseämme, on vaikea kohdata myöskään muita.

Eräänä harmaana syyskuun päivänä sain kokemuksen todella syvästä kohtaamisesta ensin itseni, sitten ystäväni kanssa. Aamu alkoi niin masentuneissa tunnelmissa, että en ollut varma, mitä koko päivästä oikein tulisi.

En kuitenkaan enää yritä väkisin olla iloinen. Päätin antaa itselleni luvan blaah-oloon ja suorastaan vaalia sitä. Halusin kohdata tunteen ja kysyä, mitä sillä olisi minulle annettavaa. Harmaan sävyjen joukkoon alkoi pian löytyä aivan uusia värejä. Hyväksymisellä ja sallimisella tekee itselleen ihmeitä. 

Aivan samaan aikaan muualla tapahtui myös ihmeitä, jotka saavuttivat minutkin. Ystäväni oli käynyt läpi omia tunteitaan: ärsytystä, joka liittyi minuun. Hän lähetti minulle rohkean, avoimen ja koskettavan viestin, joka oli upea esimerkki siitä, miten monella tasolla me voimme asioita käsitellä, sekä ihmisenä että sieluina.

Blaah-aamun tarina on kokonaisuudessaan kuunneltavissa Taikaelämää-podcastista. Taikaelämää on nopeasti noussut Suomen kuunnelluimpien hyvinvointipodcastien joukkoon. ”Kuin lääkettä sielulle”, kiitteli eräs kuuntelija. Ota tämä siis seuraksesi sopivaan syksyiseen hetkeen – ja ehkä taas oivallat omistakin tunteistasi jotain uutta! 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image