5 vinkkiä siihen, kuinka lomailot eivät muutu lomakiloiksi

Ajatteletko, että lomalla ei voi syödä terveellisesti? Tai, että matkoilla tietynlaisen ruokavalion noudattaminen on hankalaa? Ei hätää, et ole ainoa. Tässä viisi vinkkiä siihen, kuinka pysyt energisenä ja lomaruokailu onnistuu siten, että farkkujen vyötärönauha ei ala alkaa kiristää loman jälkeenkään.

Tärkeintä ruokailuissa on tiedostaminen. Tiedosta milloin syöt ja mitä syöt. Oletko tunnesyöjä vai syötkö nälkääsi? Ole läsnä jokaisella ruokailukerralla. Nauti ruoasta, syö huoletta ravintoloissa ja testaa uusia makuja ja mausteita. Huolehdi myös, että ruokailukerta antaa elintärkeitä ravintoaineita keholle.

Muista säännöllinen ateriarytmi, sillä se ylläpitää tasaista verensokeritasoa. Näin sinulle ei pääse syntymään äkillisiä mielitekoja yhtä helposti. Jos et lomareissuillasi löydä ravintolan ruokalistalta juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja, niin pyydä tarjoilijalta vinkki korvaaviin ruoka-aineisiin.

Syö lounaan ja päivällisen välissä välipala. Reissatessa voit hakea vaikkapa kaupasta terveellisen välipalan, kuten tuoreita marjoja, hedelmiä, leikkeleitä, pähkinöitä, maustamattomia jogurtteja ja niin edelleen. Näin sinun ei tarvitse lähteä ravintolaan joka kerta nälän tultua.

Muista salliminen. Jos haluat nauttia jäätelön niin nauti ja fiilistele jokaista lusikallista. Mikään yksittäinen herkku ei kaada hyvin suunniteltua kokonaisuutta.

Liiku. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua lomakohteeseen kuin kävellä tai pyöräillä paikasta toiseen. Hyötyliikunta on erinomainen tapa kuluttaa energiaa aivan huomaamatta. Näin ollen, samalla kun näet kauniita paikkoja, lähtevät kehosi nesteet liikkeelle ja saat terveellistä liikettä nivelillesi.

Nauti siis tulevista lomista kaikilla aisteilla. Syö herkullista ruokaa, huolehdi säännöllisestä ateriarytmistä, napostele välipaloja, salli herkuttelu järkevissä määrin ja hyötyliiku.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image