Anna anteeksi – Se auttaa päästämään irti tuskallisista tunteista

Parisuhteissa tulee vääjäämättä vastaan tilanteita, joissa toinen ärsyttää. Ärsytyksen tai erimielisyyksien ei siis pitäisi yllättää ketään.

Ärsyttäviin tilanteisiin voi kuitenkin varautua. Se vaatii toki nöyryyttä ja myötätuntoa, mutta myös kasvattaa niitä entisestään. Anteeksi voi nimittäin antaa jo etukäteen.

Kokeile: keskity vaikka joka aamu tai kerran viikossa siihen, että rauhallisessa ja hyvässä mielentilassa annat toiselle tietoisesti anteeksi, vaikka mitään erityistä anteeksiannettavaa ei ole. Ajattele toista ihmistä rakkaudella.

Sydän on ihmisyyden ydin. Sen ei välttämättä tarvitse avautua muille, mutta itselle sen pitää avautua. Sekoitamme elämämme pääasiassa sydänkeskukseen liittyvien asioiden vuoksi (se kontrolloi intohimoa ja tahdon suuntaa sekä auttaa pysymään omalla polulla).

Englannin myötätuntoa tarkoittava sana compassion tulee latinan verbistä compassiō, joka tarkoittaa yhdessä kärsimistä. Myötätunto on sen ymmärtämistä, että meillä kaikilla on kipumme.

Anteeksianto on sitä, ettei ota kantaakseen muiden ongelmia ja energioita. Se on oman ja toisten inhimillisyyden tunnistamista. Anteeksianto on eri asia kuin unohtaminen, anteeksianto tarkoittaa emotionaalisen latauksen vapauttamista eli irti päästämistä.

Anteeksiantamattomuus lukitsee menneeseen. Kun antaa anteeksi, ei ole enää tekosyitä kärsimykselle. Se on suurin lahja, jonka voit itsellesi, ja sitä kautta myös toiselle, antaa. Anna anteeksi! Se helpottaa yhteistä taivalta huomattavasti.


Tämän ja muita arkielämän joogaharjoituksia löydät Noora Lintukankaan kirjasta Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image