7 voimakuvaa sinulle, joka tavoittelet sisäistä selkeyttä

 

1. Sisimpäsi kuunteleminen on elämäsi tärkein asia

Olemme jokainen täällä suorittamassa omaa elämäntehtäväämme. Yleensä siihen luonnostaan liittyy toisten tukeminen ja kannatteleminen. Joskus tarvitsemme enemmän aikaa itsellemme. Opettele tunnistamaan, mikä on sinun tämän hetken tilanteesi ja tuo syvimmät ajatuksesi esille.

 

2. Rahalla ei saa elämän tärkeimpiä asioita

Ihmisellä on alkukantainen vietti ponnistella ja selviytyä omassa viidakossaan. Nykypäivänä se tarkoittaa monelle mahdollisimman paljon töitä työnantajalle asfalttiviidakossa. Asioiden saavuttaminen ja riittävä toimeentulo tuottaa onnellisuutta, mutta tärkeää on osata myös irtautua rahaan liittyvistä ajatuksista, muuten jää paljon kokematta ja meistä tulee oman elämämme sivusta katselijoita, kun haluamme olla ohjastajia.

 

3. Tue ja rohkaise niitä, jotka yrittävät ylittää itsensä

Jokainen tietää, kuinka tärkeää on ollut saada edes yhdeltä ihmiseltä tukea, silloin, kun omat ratkaisut eivät ole olleet perinteisiä. Elääkseen hyvää elämää, on joskus tehtävä ratkaisuja, joita kaikki lähipiirissä eivät hyväksy. Muuten päädymme elämään muiden, emmekä itsemme, näköistä elämää.

 

4. Elämän ei kuulu olla aina helppoa

Anna itsellesi anteeksi se, että olet päätynyt haasteiden ja ongelmien keskelle. Se kuuluu kasvamiseen ja kehittymiseen, joka jatkuu koko elämän. Kasvua ei ole vain nuoruus, vaan aikuisena kehitymme erityisesti ajatuksissamme ja henkisesti.

 

5. Rakkaudelliset ihmissuhteet tuottavat onnellisuutta

Läheiset ihmissuhteet vaikuttavat tutkimustenkin mukaan terveyteemme. Vaikka meillä on nykypäivänä paljon sellaista työtä, jossa tarvitsemme terävää ajattelua, ei pelkkä ajattelu ja asioiden saavuttaminen pidä meitä tyytyväisenä. Tarvitsemme myös läheisyyttä, lämpöä, rakkaudellisia katseita ja luottamusta.

 

6. Auta toisia, vaikka tiedät, etteivät he pysty auttamaan takaisin.

Tee yksi hyvä teko päivässä tutuille tai tuntemattomille viikon ajan ja voit huomata sen vaikuttavan myönteisellä tavalla omaan olotilaan. Välillä on aika kääntyä sisäänpäin, mutta pääasiassa elämä on tarkoitettu elettäväksi – yhdessä muiden kanssa merkityksellisten tavoitteiden eteen ponnistellen.

 

7. Keskity niihin asioihin, joissa syvällä sisimmässäsi tiedät olevasi hyvä

Usein ajaudumme nuoruuden valintojemme perusteella töihin, joita emme ehkä myöhemmin enää valitsisi. Se ei tarkoita, etteikö töillämme olisi ollut merkitystä muille ja itsellemme. Ajatuksemme ja mielenmaailmamme muuttuvat läpi elämämme ja siksi on luonnollista, että jossain kohtaa saatamme alkaa haluamaan jotakin muuta. Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä kulkemaan kohti unelmia. <3

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image