Energian Ihme: Tänä vuonna on hyvä kuolla. Joka päivä, jollekin asialle.

Tänä vuonna on hyvä kuolla. Joka päivä, jollekin asialle.IMG_7569

Kuolema. Mitä se on? Jo pelkästään sanana se on monille pelottava, jotain sellaista mistä haluaa olla mahdollisimman kaukana. Jotain sellaista, mitä ei toivo kohtaavan. Se on jotain sellaista, millä meitä on peloteltu vuosituhansien ajan. Ja kuitenkin jotain sellaista mihin sisältyy kaunis lupaus.

Mutta mitä kuolema oikeasti on?

Minulle kuolema on siirtymä, kaunis siirtymä uudelle tasolle niin olemisessa, oivaltamisessa, tekemisessä kuin itseasiassa ihan kaikessa. Se on kaunis siirtymä sellaiseen, joka on aina ollut olemassa mutta josta emme ole ihan perillä ja jota emme ole ymmärtäneet. Se on jotain sellaista, mikä kuuluu meille kaikille ja joka on väistämättä edessä. Samalla se on myös siirtymä uudelle tietoisuuden tasolle. Sellaiselle tietoisuuden tasolle, jossa edellisen tason asiat menettävät merkityksensä ja uusi oivallus avaa uuden todellisuuden.

Kuolemaan liittyy Henki.

Henki on se meissä elämää ylläpitävä energia, jonka voimaa me vasta hahmottelemme. Itseasiassa suomen kielessä asia ilmaistaan todella upeasti: Ajattelepa ilmaisua “hengittää” tai “vetää henkeä”. Vedämme itseemme värähtelyä, korkeampaa taajuutta, joka sallii meidän todella elää. Ja vastaavasti kun vedämme henkeä viimeisen kerran, Henki poistuu kehostamme, kehomme kuolee. Henki päästää irti kehostamme.

Kuolema on energiatodellisuutta selkeimmillään.

Henki on siis energiaa, jonka avulla tapahtuu asioita, joita fyysinen maailma vasta opettelee huomaamaan.Tämä energia on kaikessa mitä me olemme ja kaikessa mikä on ympärillämme. Se, kuinka paljon ympärillämme on energiaa, joka pitää meitä kiinni menneessä, vaikuttaa tietenkin siihen, kuinka helppoa uusien asioiden on ilmentyä elämäämme. Jos olemme kiinni menneessä energiassa, on vaikeaa siirtyä kohti uutta, sielumme tarkoittamaa elämäntehtävää, kohti sitä todellista kutsumustamme.

Kuolema on irtipäästämistä

Kuolema on irtipäästämistä vanhasta, kaikesta sellaisesta, joka on jo tehnyt tehtävänsä ja joka ei enää palvele minua. Kuinka paljon meillä onkaan mukanamme asioita, kokemuksia, uskomuksia, tunteita, ajatuksia, sanoja ja tekoja, jotka olemme jo kokeneet ja jotka eivät enää ole tarpeellisia? Ja kuinka paljon ne pitävätkään meitä kiinni vanhassa ja estävät uuden oivaltamisen, uuden ajattelun kumpuamisen ja uuden syntymisen? Estävät siis uuden todellisuuden hahmottamisen ja tietenkin sen todeksi elämisen.

On tärkeää opetella kuolemaan

On tärkeää päästää irti sellaisesta, joka ei meitä enää palvele ja siten luoda tilaa uudelle ja tulevalle. Jokainen irtipäästäminen vapauttaa meissä mahdollisuuden uudelle tasolle siirtymiseen. On myös tärkeää olla valmis päästämään irti niin “hyvästä kuin vähemmän hyvästäkin” ja tehdä se kiitollisena niistä opetuksista mitä olemme saaneet kokea. Päästää irti oikeasti rakastaen ja kiittäen, ihan kaikesta.

Uuden vuoden lupaukset

Uudenvuoden lupaukset erilaisista, joskus kaukaisistakin asioista ovat usein yhden hetken tuotteita ja niihin saatetaan sitoutua härkäpäisestikin. “ Sitten ensi vuoden elokuussa mä teen näin…” Lupauksesta tulee kohde, joka sinulta tavallaan “puuttuu” kunnes ehkä tavoitat sen tai et tavoita. Olet siis kiinni siinä päätöshetken “puutoksen” energiassa ja tunnelmassa pahimmillaan koko vuoden ja voit varmasti kuvitella, miten se vaikuttaa kaikkeen tekemiseesi. Voisitko sen sijaan kuvitella olevasi myönteisessä, vapaassa ja rakastavassa tilassa koko vuoden ajan?

Uusi lupaus?

Mitäpä jos lupaisit vain yhden asian? Päästää irti yhdestä asiasta joka päivä? Eli kuolemaan tänään yhdelle sellaiselle asialle, josta olet valmis päästämään irti? Se voi olla jotain hyvin vähäpätöiseltäkin vaikuttavaa, joka kuitenkin avaa polun seuravaan irtipäästämiseen. Jokainen kuolema eli jokainen irtipäästäminen luo sinulle uuden rakastavamman perustan ja puhtaamman olemisen tason ja kuka tietääkään, mistä kaikesta olet valmis päästämään irti vuoden aikana? Nouset siis uudelle värähtelyn tasolle ja olet jälleen valmiimpi päästämään irti jostakin sellaisesta mitä et ehkä aikaisemmin uskaltanut ajatellakaan. Pelottavaa? Ehkä…mutta varmasti vapauttavaa. Tulet hämmästymään siitä, kuinka upeaa on kuolla jokainen päivä jollekin asialle.

Minä kuolen tänään uskomukselle oman voimani rajallisuudesta. Mille asialle sinä kuolet tänään?

Rakkaudellista irtipäästämisen vuotta 2015. Joka päivä.

Sampo

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image