Intuitiivinen Elämä: Jumista vapauteen – prosessi sydämestä käsin elämiseen

Viime aikoina olemme saaneet kokea luonnonilmiöitä, jotka ovat puskeneet esiin kaikki piilossa olleet kipupisteemme. On ollut kaikenmaailman superkuita ja voimakkaita auringonpurkauksia. Koko planeetan energia-aallot ovat työntäneet meitä kohtaamaan omat pelkomme.

Oletko sinä huomannut tämän?

Omassa elämässäni viime kuukaudet ovat olleet varsinaista itsensä kohtaamista ja syväluotaavaa prosessia täynnä. Käyn kyllä omia prosesseja jatkuvasti läpi, mutta nyt ollaan oltu normaaliakin syvemmällä tasolla. Huh.

Välillä sitä on ollut aivan energisenä, ekstaasissa ja taas toisena hetkenä väsyneenä, täynnä kiukkua ja jättimäinen sarvi otsassa. Keho on ollut aivan sekaisin ja esiin on puskenut uskomuksia ja tukahdutettuja tunteita sellaisella voimalla, että oksat pois.

Kaiken tuon prosessoinnin keskellä olen saanut mitä kauneimman lahjan. Vapauden. Vapauden, jonka voi saavuttaa vain täydellä rehellisyydellä ja paljaudella.

Rehellisyys, aitous ja paljaus tuovat mukanaan vapauden, joka tuntuu jokaisessa solussa ja herättää sinut eloon tavalla, joka on sanojen tavoittamattomissa.

 

Jumista vapauteen – prosessi

 

1. Ota yhteys kehoosi 

Pääset käsiksi sinua jumissa pitäviin ajatuksiin muun muassa siten, että kirjoitat ylös paperille kaiken mitä päässäsi liikkuu tiettyyn aihepiiriin liittyen.

Aloita niin, että menet istumaan mukavasti sohvalle ja ota kynä ja paperi lähelle. Laita silmät kiinni ja tule täysin tietoiseksi omasta kehostasi.

Päästä sinua jumissa pitävä elämäsi osa-alue mieleesi. Mitä tunnet? Missä kohtaa kehoasi?

 

2. Päästä sisäinen nalkuttajasi vapaaksi

Antaudu kehosi tuntemuksille täysin, salli niiden olla ja anna mieleesi nousta tuohon tunteeseen ja aiheeseen liittyviä ajatuksia.

Kirjoita ne ylös täysin sensuroimatta ja analysoimatta. Päästä sisäinen nalkuttajasi täysin valloilleen. Anna koko estradi hänelle. Anna kaiken tulla ulos.

Uskomuksista ja ajatuksista tietoiseksi tulemisen myötä pystyt valitsemaan toisenlaisia ajatuksia, joiden mukaan toimia. Rehellisesti omat ajatukset kohtaamalla voit vapautua elämään sellaista elämää kuin haluat. Ilman itsesi luomia rajoituksia.

 

3. Anna kehosi puhua

Kun olet antanut tulla paperille ulos kaiken mitä sisäinen paasaajasi haluaa sanoa, niin ole sen jälkeen vielä läsnä kehosi kanssa.

Mitä nyt tunnet? Missä kohtaa kehoa? Antaudu tunteelle täysin. Anna tuon tunteen alta paljastua seuraava tunne kunnes jossain vaiheessa pääset käsiksi tietynlaisen tunteettoman tunteen kanssa.

Tätä harjoitusta voit tehdä yhdessä ystäväsi kanssa. Auttaa kun ääneen kerrot toiselle mitä tunnet ja missä kohtaa. Parisi voi auttaa sinua antautumaan tunteelle kannustamalla sinua antautumaan kehosi tuntemuksille.

 

4. Ota yhteys sisäiseen viisauteesi

Tehtyäsi yllä olevat prosessin osat, niin ota sen jälkeen taas hyvä asento sohvalla. Tuo kaikki huomio sydämesi kohdalle ja hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos, kuvitellen miten ilma virtaa sydämestä sisään ja sydämestä ulos.

Kysy mitä sisäisellä viisaudellasi on sanottavaa sinua jumissa pitävään asiaan. Mitä sisäinen viisautesi tietää asiasta? Mitä kiitollisuuden aihetta löydät tuosta elämäntilanteesta?

Olen huomannut tekstin toimivan kun se saa sinussa aikaan suuren kiitollisuuden, rakkauden ja anteeksiannon tunteen.

Tätä kirjoittamaasi sisäisen viisauden tekstiä voit lukea päivittäin tai poimia sieltä jonkin voimalauseen, jota sanot itsellesi kun huomaat mielesi taas yrittävän ottaa ohjat.

Kun opit hyödyntämään prosessia ensin kirjoittamisen kanssa, voit alkaa sen jälkeen tehdä sen mielessäsi, missä ikinä oletkin ja hyödyntää sitä pienimmissäkin arjen päätöksissä.

Prosessi auttaa sinua katselemaan omaa toimintaasi ikään kuin ulkopuolisen silmin, tarkkailijana ja valitsemaan tietoisesti toimia sisäisestä viisaudestasi käsin, egon reagoivan käyttäytymisen sijaan.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image