Perhe voi hyvin

Netissä levisi taannoin ”Brad Pittin” kirjoittama juttu siitä, miten hänen omalla käytöksellään on valtava merkitys hänen vaimonsa hyvinvointiin. En tiedä, kuka tekstin on kirjoittanut, mutta sen sanoma taisi ”Brad Pittin” ajatuksina tavoittaa suuremman joukon kuin tuntemattoman blogikirjoittajan tuotoksena.

Oli kirjoittaja kuka tahansa, ajatus on ihan kaunis. Eron partaalla horjunut liitto ja perhe päätyi uuteen kukoistukseen, kun mies päätti antaa vaimolleen huomiota, rakkautta ja energiaa niin paljon kuin häneltä liikeni.

Sanotaan, että perhe voi niin hyvin kuin sen äiti voi.

Jos äiti on onnellinen, säteilee se koko perheelle. Jos äiti on ahdistunut ja vihainen, imee musta aukko kaiken energian. En tarkoita, etteikö muidenkin perheenjäsenten mielialalla olisi merkitystä kaikkien hyvinvoinnille, mutta monesti tämä kulminoituu äitiin.

Joogisesti ajateltuna äidillä on alkuvaiheessa suurempi vaikutus lapsiin kuin isällä (isän merkitys kasvaa myöhemmin). Vauva on jo ennen maailmaan saapumistaan imenyt äidiltään hyvin paljon tietoa ja tunteita. Itse asiassa kundaliinijoogan oppien mukaan äidin tehtävä on jo ohi siinä vaiheessa kun lapsi syntyy, perusta on jo annettu. Siitä eteenpäin äiti on yksi lapsen opettajista, ensimmäisten vuosien aikana tämän tärkein opettaja.

Syntyessään lapsi on osa äitinsä auraa ja eriytyy pikkuhiljaa. Vasta kolmevuotiaana hänellä on oma elektromagneettinen kenttänsä. Äidin tunteet ja energia välittyvät siis lapselle.

Tyhjiössä ei elä kukaan muukaan. Vuorovaikutuksessa annamme, saamme ja jaamme jotakin kaikkien kohtaamiemme ihmisten kanssa. Avioliitossa on kundaliinijoogan mukaan ihannetapauksessa ”kaksi kehoa, yksi liekki”. Tämä tarkoittaa melkoista kohtaamista myös energiatasolla.

Nainen ja mies täydentävät toisiaan. Kun puhun naisesta ja miehestä, tarkoitan feminiinistä ja maskuliinista, joita meissä kaikissa on. Nainen on useimmiten vähintään 51 prosenttisesti feminiininen, kun on syntynyt naisen kehoon, mies taas maskuliininen. (Tiedän, että tämä on tunteita ja mielipiteitä kirvoittava keskustelunaihe.)

Joogan oppien mukaan maskuliininen ja feminiininen ovat aurinko ja kuu, ying ja yang. Molemmat ovat edustettuina kaikissa ihmisissä ja molempia tarvitaan.

Feminiiniseen liittyy luontaisesti ripaus epävarmuutta, maskuliiniseen varmuutta. Niinpä miehen vaimolleen antama huomio vahvistaa naisen säteilyä, mikä taas palaa takaisin myös miehelle.

Naisen sanotaan olevan 16 kertaa intuitiivisempi kuin miehen. Mies taas toimii alitajunnastaan käsin. Tämä tarkoittaa, että miehen on todennäköisesti tehtävä tietoinen päätös vaimonsa ylevöittämisestä, kohottamisesta, tämän jatkuvasta nostamisesta kohti valoa. Muutoin, arjen keskellä kohottaminen helposti unohtuu kaikkeen hälinään, alitajunnan virtaan.

Erään perhelehden mainoksessa sanotaan ”Sinun arkesi on jonkun muun lapsuus”. Se on hyvin ajateltu. Samalla kun itse pyörii rutiineissa ja harmittelee kiirettä, lapset elävät lapsuuttaan. Sitä, josta myöhemmin muodostuu muistikuva mahdollisesti onnellisesta lapsuudesta.

Arjessa ei ole mitään pahaa. Arki on elämää. Se on sitä mitä kukin tällä elämällä on päättänyt tehdä.

Kun nainen pääsee jalustalle, ei mikään estä hänen säteilyään. Tämä saa aikaan positiivisen kierteen, joka kohoaa kohti aina vain suurempaa perheonnea ja universaalia rakkautta.

Sinun arkesi on sinun ja jonkun muunkin elämä. Tämä elämä on käynnissä nyt.

Säteilevää alkua uudelle vuodelle!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image