Piigeeli on balsamia vatsallesi

Mainosyhteistyo_Biomed

Terveen elämän puolesta on sarja, jossa esitellään laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy ja asiantuntijana toimii fytonomi Birgit Stenroos.


Olipa kyseessä sitten kesän grilliherkut tai joulupöydän antimet, monen vatsaa korventaa juhlajuomien lisäksi raskas ruoka. Miten suojata ruokatorveaan seuraavan aamun närästykseltä?

Vatsahapot ovat ihmisen luonnollisia yhdisteitä, joilla on kyky hajottaa valkuaisaineita ja pilkkoa ruokaa pienempiin osasiin. Vatsahapot voivat liiallisena estää suoliston entsyymien toimintaa ja tuhota suolen kudoksia. Ne voivat ruokatorveen päästessään vahingoittaa sen limakalvoa. Vatsahappojen nouseminen ruokatorveen aiheuttaa syöpymisestä johtuvan poltteen.

Perinteisten närästyslääkkeiden vaihtoehtona kannattaa kokeilla pii- ja karmelloosigeelin yhdistelmää, joka on turvallinen ja luontainen “vatsan balsami”.

Pii on luonnon mineraali ja välttämätön ihmiselle. Sitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii onkin hapen jälkeen maapallon yleisin alkuaine.

Pii on myös ihmiselle välttämätöntä. Nykyisin tiedetään, että

  • pii vahvistaa kudoksia ja verisuonia
  • pii vahvistaa kynsiä
  • pii vahvistaa limakalvoja
  • pii sitoo kalkin luustoon
  • pii on luuston ja ruston tärkeä rakenneosa

Biomedin kehittämän valmisteen Silicum Tonicin kolloidinen piihappo on vuorikristallista saatua amforista piidioksidia. Pienikiteinen piikristalli kykenee sitomaan itseensä suuontelossa, ruokatorvessa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ksenobiootteja eli ympäristömyrkkyjä.

Se voi muodostaa limakalvojen pinnalle suojakelmuja, jotka puolestaan suojaavat limakalvojen kerroksia. Piihappogeeli sitoo myös suolistokaasuja ja vähentää turpoamiseen liittyviä vaivoja. Liiallisen kaasun poistuttua mahasuolikanavan paraneminen voi alkaa.

Karmelloosi puolestaan on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi suolistossa.

Karmelloosi muodostaa elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän kalvon. Emäksinen karmelloosi reagoi sopivasti vatsahappojen kanssa ja yhdessä piihiukkasten kanssa se sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita. Karmelloosigeeli pystyy muodostamaan sellaisen kalvon, joka edistää haavojen, haavaumien ja syöpymien paranemista.

Ph kuntoon

Karmelloosigeelin orgaaninen kalvo sitoo vatsahappoja. Piigeelin sähköiset ominaisuudet saavat geeliyhdisteen sitoutumaan limakalvoille jo heti nielussa ja ruokatorvessa. Silicum Tonic -geeliyhdiste muodostaa näin luonnollista limakalvoa muistuttavan kalvon.

Hiukset, kynnet, iho ja luusto tarvitsevat piitä

Silicum Tonicia käytetään myös poistamaan elimistön piivajausta tai täydentämään piin saantia, kun on kyseessä lisääntynyt piin tarve. Piin aineenvaihdunnan tehtäviin kuuluu tehostaa kalsiumin sitoutumista luustoon. Pii on luuston sidekudoksen rakenneosa ja se osallistuu glukosamiiniglukaanien muodostukseen. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee. Piigeelin nauttimisen voidaan odottaa parantavan ihon, hiusten ja kynsien laatua. Hyvin imeytyvällä piivalmisteella voi parantaa ihon ulkonäköä.

Silicum Tonicia myyvät asiantuntevat luontaistuotekaupat.


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

biomed-logo-2013

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image