Miksi muita onnistaa, mutta minua ei koskaan?

Miksi minulle ei koskaan tapahdu onnenpotkuja?

Kaveri saa kutsun unelmaduunin työhaastatteluun, vaikka sillä on jo mahtava työpaikka, hyvä liksa ja passi täynnä eksoottisia leimoja. Tuttavapariskunnan rakkaustarina on kuin satukirjasta, niiden koti on kivasti sisutettu ja kolme lasta käyttäytyy kuin enkelit. Ystävätär löysi mielenrauhan meditaatiosta ja joogaa joka aamu. Joka aamu! Miten se saa itsestään irti? Naapuri voitti lotossa – miten käsittämätön tuuri voikaan osua niin lähelle, mutta samalla niin kauas? Miksi minä jään ilman?

”Miksi minä” on lähes aina turha kysymys. Miksi ei?

Maailmankaikkeus perustuu virtaukseen; voimaan ja vastavoimaan. Kun jotakin lähtee, täyttyy aukko pian uudelleen. Tämä on myös Newtonin luonnonlaki. Joogisen filosofian mukaan vauraus palaa takaisin antajalle, moninkertaisena.

Jos lähetämme kateuden signaaleja, täyttyy ympäristömme jatkuvasti uusista kateutta herättävistä asioista. Jos jaamme kiitollisuutta, tulee eteemme jatkuvasti uusia asioita, joista olla kiitollisia. ”Attitude of gratitude”, kehotti kundaliinijoogan mestari Yogi Bhajan valitsemaan elämänasenteeksi. Täytämme aukon sillä, mitä kutsumme luoksemme.

Kutsumme luoksemme sitä, mitä ajattelemme ja mitä tarvitsemme. Ajatus on kaiken lähde. Sen avulla rakennamme tulevaisuutta – tietoisesti tai tiedostamatta. Vedämme puoleemme asioita, joita ajattelemme, oli kyse sitten rahasta, rakkaudesta, epäonnesta tai mistä tahansa. Mitä palavammin jotakin ajattelemme, sen enemmän sitä saamme.

Vedämme puoleemme siis myös pahimpia pelkojamme, ja ne toteutuvat. Siksi ajatuksia kannattaa kääntää positiivisiksi. On merkitystä, toimimmeko jonkin asian puolesta vai sen vastakohtaa vastaan:  rauhan puolesta vai sotaan vastaan?

Mitä varmemmin tiedämme mitä haluamme, sen varmemmin sen saamme. Kulkeakseen kohti haluamaansa, ajatuksen on oltava suora, tahdon vankkumaton ja pitävä. Sana vahvistaa ajatusta. Haaveista ja päämääristä kannattaa puhua.

Elämässä ei ole kyse asioiden ”ansaitsemisesta”. Elämä on lahja, joka jokaisen tulee käyttää arvokkaasti, ilolla, itseään ja muita hyödyttäen. Olemme ansainneet kaiken elämässä jo syntyessämme. Toisen menestys ei ole minulta pois, päinvastoin. Menestys ja onnellisuus ovat rajattomia resursseja.

Maailman kaikki rikkaudet ympäröivät meitä juuri nyt.

(Lisää aiheesta ja meditaatioita mm. ajatusten kääntämiseen positiivisemmiksi löytyy suomeksi Inderjit Kaur Khalsan kirjasta Voiman tie.)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image