Suljettu ovi on uusi mahdollisuus

“Älä näe suljettua ovea torjumisen merkkinä vaan mahdollisuutena johonkin parempaan. Jos ovi suljetaan nenäsi edestä, älä jää turhaan hakkaamaan sitä epätoivoisena. Jatka elämääsi muistaen kaikki hyvät asiat. Jos uskot asiaasi, mieti, minkä muun oven kautta voisit päästä haluamaasi päämäärään. Tai ehkä on aika siirtyä johonkin aivan muuhun, uuteen ja jännittävään.” – Kirjasta Jenny Hare: Onnellinen arki – 365 ohjetta parempaan elämään, Aurinko Kustannus 201188881

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image