Miltä unelmien parisuhde näyttää juuri sinulle – entä kumppanillesi?

 

Unelmien parisuhde – haaveilua vai konkretiaa?

Mitä kaipaat suhteeseesi? Ihan oikeasti? Jos sinä saisit päättää, mitä muuttuisi? Mikä syvenisi? Mikä pysyisi juuri sellaisena, kuin se on?

Tämä ei ole haihattelua, vaan kartoittamista. Kaipaatko lisää aikaa yhdessä, parempaa kommunikaatiota, syvällisempää seksiä?

Pohdi – keskustele – muuta!

  1. Pohdi ensin ylläolevat kysymykset läpi itseksesi. Kirjoita vastaukset ylös, jos haluat. Mieti, miten voisit ilmaista asiat selkeästi ja suoraan, mutta loukkaamatta.
  2. Keskustelkaa sitten kumppanisi kanssa ne läpi. Antakaa kummallekin saman verran aikaa käydä vastauksensa läpi, älkääkä keskeyttäkö toisen puheenvuoroa. Kysykää tarkennuksia vasta puheenvuoron päätyttyä.
  3. Ehdottakaa konkreettisia muutoksia. On tärkeää ymmärtää toisen tunnetason kokemusta, mutta älkää jääkö “vellomaan” keskustelussa, vaan pyrkikää myös eteenpäin. Miten tätä tilannetta voisi parantaa? Mitä muutoksia pystytte tehdä heti? Mitä taas jonkin ajan kuluttua? Mitä muutoksia voitte tehdä yhdessä? Mitkä taas vaativat toimintaa teiltä yksilöinä (ajanhallinta, avautuminen tunnetasolla…)? Mihin olette valmiita sitoutumaan yhdessä, mihin taas yksilöinä?

Voitte tehdä konkreettisia muutoksia yhdessä, kun tiedätte mitä kumpikin teistä kaipaa.

Muistakaa:

  • Ei kannata loukkaantua siitä, mikä ei kumppanisi mielestä toimi. Vasta nyt kun olette tietoisia siitä, mikä on vialla, pystytte tekemään muutoksia.
  • Suhde tuntuu joskus ikään kuin “tapahtuvan”, kuin itsestään. Silloin saatatte luulla, ettei asioille oikein voi mitään. “Tämä nyt vaan on meillä tällaista.” Asiat voivat muuttua hämmästyttävän nopeasti, kun ne muuttaa! Suhteessanne tapahtuu muutoksia, kun te luotte niitä.
  • Suhteen hoitaminen on eri asia kuin suhteen suorittaminen. Kaikki aidot muutokset lähtevät ennen kaikkea sydämen tasolta, rakkaudesta ja läsnäolosta – eivät pakottamisesta. Toki voit opetella vaikkapa pitämään kännykkäsi laukussa yöpöydän sijaan täysin teknisen muutoksen avulla – tunnetason oivallus muutoksesta saattaa seurata perässä. Suhde ei kuitenkaan parane hampaat irvessä, vaan tärkeintä on osoittaa halua luoda hyvä suhde. Luottamus ja rakkaus tukevat muutoksia ja saavat niitä tapahtumaan jopa itsestäänkin.
  • Onnitelkaa toisianne onnistumisista! Kiitollisuus lisää hyvää oloa (jopa hormonaalisella tasolla) ja kasvattaa motivaatiota.
  • Unelmien parisuhde on juuri teidän näköisenne. Teidän on tarkoitus jakaa elämän matka yhdessä, joten osaatte varmasti luoda teille kummallekin upean matkan – yhdessä. ❤️


Löydät Mitran suositun parisuhdekirjan Meidän vuosi – lempeä matka parille JUURI TÄSTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image