Naisen voima, viisaus ja kauneus vain kasvavat iän myötä – Luonto ei tee virheitä, vaan valjastaa aiemmat elämänkokemukset käyttöösi

Luonto on nerokas, se ei tee virheitä. Siksi vaihdevuodet tuovat elämääsi uudenlaista, ehkä odottamatonta, viisautta. Vaihdevuodet ovat runsauden ja kukoistuksen aikaa. Se on sadonkorjuu, jolloin voit nauttia kaikkien aikaisempien elämänvaiheidesi tuomista kokemuksista, ominaisuuksista ja voimavaroista. Olet valmis tuomaan ainutlaatuiset lahjasi jonkin sinua suuremman kokonaisuuden palvelukseen. On aika säihkyä sielukkaasti.

Olet ainutlaatuinen

Se, että sinä kukoistat, astut omaan potentiaaliisi ja tulet ainutlaatuiseksi itseksesi, ei tapahdu vain siksi, että sinun elämäsi olisi mukavampaa, vaan kun sinusta tulee enemmän oma itsesi autenttisuudessasi, hyvyydessäsi, kauneudessasi ja hehkussasi, pystyt palvelemaan kokonaisuutta, maailmaa tai lähipiiriäsi ainutlaatuisella tavalla. Kukaan ei ole aikaisemmin tehnyt sitä, eikä tule tekemäänkään sitä niin kuin sinä. Sinun elämälläsi ja viisaalla sydämelläsi on merkitystä.

Sinun lahjasi on myös se, miten olet olemassa, miten sinä elät elämääsi ainutlaatuisella tavalla maailmassa. Vain sinä voit kirjoittaa tietyn runon, laulaa laulun, tanssia tanssin, leipoa leivän. Ainutlaatuinen luovuutesi on lahja, ja sen lahjan antaminen on sinun tehtäväsi. Se on syy siihen, että olet syntynyt tänne. Osallistut omalla instrumentillasi tähän suureen olemisen ja luomisen sinfoniaan.

Naisen voima

Vanhemmat valtiomiehet ovat aina olleet arvostettuja, mutta uuden aikakauden todellinen muutos on ottaa kypsän naisen voima ja potentiaali käyttöön yhteiskunnassa. Naisten ja feminiinisen energian arvostuksen puute on suorassa yhteydessä maapallon luonnonvarojen riistoon. Jos haluamme pysäyttää ilmastonmuutoksen ja jatkaa elämää planeetallamme, tämän asenteen muuttaminen on elintärkeää. Toki ajat muuttuvat, mutta meidän naisten on otettava itse ohjat käsiimme, eikä enää odoteltava, että ne ojennetaan meille. Tämä maailma kaipaa kipeästi naisen voimaa.

Kaunis ja merkityksellinen elämä

Sinun ei tarvitse tulla maailmanparantajaksi vaihdevuosien aikana, jos se ei ole kutsumuksesi, mutta sinusta tulee väistämättä parantaja ja opas, joko ystävättärille, lähipiirin naisille, perheelle tai suuremmalle joukolle. Tässä iässä nainen kannattelee toisten transformaatioita kevyesti, koska hän tietää, että niiden toisella puolella on jotain uutta.

Kun näet jonkun toisen olevan matkalla, jumissa tai eksyksissä, sinä rohkaiset heitä,  koska tiedät, että jos he vain jatkavat matkaansa, tuntevat tunteensa ja avaavat uusia portteja, he löytävät sen samettisen pehmeän pohjan, joka kannattelee kaikkea ja kaikkia. He löytävät paikan, jossa avautuu hehku.

Me olemme täällä tarkoitusta varten. Matka on juuri hyvä ja oikea sellaisena kuin se on. Sinun ei tarvitse olla pidemmällä tai muualla. Samaan aikaan, kun luomme muutosta, voimme elää onnellista, kukoistavaa, kaunista ja uskomattoman merkityksellistä elämää.

Keski-ikäisen naisen voimasta, aistillisuudesta ja kukoistuksesta voit lukea lisää kirjastani Hehkuvan naisen voimavuodet. Kirjassa on myös inspiroivia käytännön harjoituksia. Löydät sen täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image