Onko sinun vaikea sietää keskeneräisyyttä ja luottaa tulevaan? – Jätä ihmeille tilaa ja nauti elämän sekamelskasta

Vaaditko itseltäsi liikaa?

Jos jatkuvasti vaadimme itseltämme jatkuvasti tasaista suoritusta liittyen luovuuteen, menemme tukkoon. Väsymykseen auttaa lepo, uni ja keskeneräisyyden sietäminen.

Vaativuus itseämme kohtaan, hidastaa luonnollisena meissä kaikissa virtaavan ilon, innon ja halun kokeilla uutta.

Kun kärsimme blokeista ja menetämme uskon omiin kykyihimme, on hyvä muistaa, että luovuus on, niin kuin luontoon ympärillämme, kuuluu olennaisena osana erilaiset vuodenajat. Energian ja voiman vaihtelu, näin on myös luovuuden virtauksien laita. Jostain syystä tehotaloudessa jumitilan kourissa kärvistelevä moittii itseään ja pelkää menettäneensä luomiskykynsä, ja ollaankin pelon kipsaamina muumiomallisessa paketissa nimeltä jumitila.

 

Pysäytä itsesi ja kuulostele tuntemuksiasi

Mitä sinulle kuuluu, kun et tee mitään?

Millaisia asioita et salli itsellesi?

Miksi pidät itsesi kiireisenä?

Koska olet viimeksi nauttinut ja nauranut?

 

Anna elämän järjestää sekamelskaa

Elä. Nuku. Syö. Nauti

On luotettava, uudet asiat ilmoittautuvat, kun on sen aika. Kun olet itse siinä tilassa, että havaitset, innostut ja otat vastaan, vastaat elämän esittämään kutsuun ja tunnet olevasi pienen irrottelun ja uusien asioiden kokeilemisen leikkisässä tilassa.

Vapaa virtaus asettuu ajan kanssa, se löytää oman muotonsa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Asiat ovat niin kuin ne ovat. Kesken. Sekaisin ja osat siellä täällä. Tuolla jossain on kokonaisuus. Sinä teet omannäköistä, etsit osia, yhdistelet siruja, kun aika on, aika on, sitten ryhdyt työhön, sitä hetkeä odotellessa voit kirjoittaa kaikesta siitä mitä kaipaat, kaikesta siitä mitä ei ole. Nuku ja lepää, leivo ja herkuttele, tanssi ja rakastele, unohda hetkeksi se mitä olit niin kovasti tekemässä. Anna ajan ja unien, alitajunnan, elämän järjestää, luota. Sinun ei tarvitse tietää. Jätä ihmeille tilaa.

Tunteiden purkaminen muistikirjaan on aina turvallista, ensimmäiset sanat on hyvä purkaa niin kuin ne ilmoittautuvat, ilman painetta keskustelusta tai perusteluista, ensimmäiset sanat ja oivallukset ovat omiasi.

 

Kirjoittaminen on meditaatiota levottomalle

Kirjoittaminen luo selkeyttä ja palauttaa tähän hetkeen, kirjoittaminen rauhoittaa levottoman mielen, luo lempeyttä ajatuksiin ja palauttaa hengittämiseen levollisuuden.

Kirjoittaminen on dialogia itsen kanssa, arkipäivän asioista huolehtivan minän, alitajunnan sekä jonkun suuremman voiman kanssa.

 

Tee kirjoittamisesta osa henkistä hyvinvointiasi

Kirjoitusharjoituksien ei tarvitse olla monimutkaisia, riittää että aloitat jostain, sanat kyllä seuraavat toisiaan. Aloita näistä!

  1. Miten sinä jaksat tänään?
  2. Mitä sinun olisi hyvä tietää tänään?
  3. Kirjoita siitä mikä puuttui

Lempeyttä itsesi kohtaamiseen

Laura

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image