Ainoa tapa saada tietää, voiko omana itsenään tulla rakastetuksi, on olla oma itsensä

Läheisyys on turvallisen kiintymyksen luomista itseesi ja elämään – rakkaudellisuuden opettelua. Uskallusta olla sinä. Tunnistaa tunteesi, tarpeesi, rajasi ja oppia ottamaan koppia niistä ja ilmaisemaan niitä autenttisesti muillekin. Tunnistaa, mikä sulle tekee hyvää ja mikä ei. Uskallusta kasvuun, muutokseen, uuden oppimiseen, lähentymiseen ja irti päästämiseenkin, kun sen aika on.⁠Tällaisesta aidosta rakkaudellisuudesta seuraa aitoa rakkaudellisuutta myös toisten kanssa. Ja / mutta se matka meidän jokaisen aikuiseksi ja emotionaalisesti kypsäksi ja rakkautta haluavien on tehtävä ITSE. Ei yksin, vaan vastuussa itsestämme. Reissuun hyppääminen lähtee muuttamaan myös sitä, mikä sinulle ihmissuhteissasi on mahdollista ja mitä vedät puoleesi.

IHMISSUHTEET OVAT SITÄ RAKKAUDELLISEMPIA, MITÄ ENEMMÄN SINULLA ON HYVÄÄ ITSESI KANSSA

Se ei tarkoita, että nyt sinun “pitää osata rakastaa itseäsi”, tai ettet ole hajalla ikinä tai ettei mitään kurjaa koskaan tapahdu ihmissuhteissa tai laiffissa. “Hyvä itsesi kanssa” tarkoittaa sitä, että opit hyvällä tavalla keskittymään itseesi enemmän, saat lisää ymmärrystä oman sydämesi historiasta ja opit katsomaan sitä myötätuntoisesta, voimauttavasta perspektiivistä. Usein siihen tarvitaan apua – itselle hyvän ja rakkaudellisen valitseminen on myös avun vastaanottamista.

Usein, kun haluamme voida paremmin uskomme, että meidän pitää tulla jotenkin paremmiksi tai fiksata itsemme. Mutta mitä jos mikään ei olekaan rikki, vaikka sattuu? Mitä jos kyse onkin siitä että saat vastaanottaa apua ja uutta löytääksesi yhä syvemmin, että ihan oikeasti, todella saat olla ihan oma pörhelö, rakastettava, keskeneräinen itsesi? Samalla saat saada eheytystä haavoille ja kivuille ja löytää itseymmärrystä. Mutta ei siksi että olet rikki, vaan siksi että et ole, etkä ole koskaan ollutkaan. Oma itsekseen tuleminen on tämän sisäistämistä, lupaa olla sinä: uniikki, oma itsesi juuri oman polkusi tähän asti ja tästä eteenpäin kulkeneena.

Saat olla oma pörhelö, rakastettava itsesi. Et ole rikki etkä ole koskaan ollutkaan, vaikka olisikin kipuja ja ahdistusta

Kun löydät elämääsi lisää lempeyden avaimia itsesi kanssa resurssit voimautua kaikkien kokemusten (menneiden ja nykyisten) myötä kasvavat.⁠

Kuva: Unsplash


Voimauttavat kurssini ja terapeuttisen valmennukseni löydät TÄÄLTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image