Lue tämä, kun herkkyys tuntuu taakalta

Herkkyys voi toisinaan tuntua taakalta, josta ei ole mahdollista päästä eroon, vaikka yrittäisi. Valtava tunteiden ja ajatusten kirjo voi joskus uuvuttaa. Näissä tilanteissa saattaa unohtua, mitä hienoja vivahteita herkkyys antaa elämään päivittäin.

Jokaisessa päivässä on todellisia pieniä, mutta suurelta tuntuvia ilon aiheita: värit, äänet, tuoksut ja myös toisten ihmisten ilo – kaikki nämä tuntuvat voimakkaina, jopa, kehollisina kokemuksina.

Pienet asiat tulevat huomioiduksi: lintujen lauluorkesteri kevätillassa, vastaantulijan hymy aamuruuhkassa, sateen jälkeinen raikkaan vilpoisa tunnelma. Joltakin toiselta nämä ja monet muut herkälle ihmiselle arkiselta tuntuvat vivahteet jäävät huomioimatta.

Pystyt ymmärtämään toisten tunteita syvällisesti, koska koet itse niin syvällisesti. Herkkä ihminen ei pelkää ottaa vastaan muiden voimakkaita tunteita ja antaa tukeaan tilanteissa, joissa toinen arastelee tunteiden näyttämistä.

Herkkä ihminen tietää myös, miltä pahuus ja kurja kohtelu voi pahimmillaan tuntua. Siksi moni herkkä haluaa kohdella muita kunnioittaen, lämpimästi ja aidosti kohdaten. Tämä huomaavainen ja kannustava kohtelu voi parhaimmillaan saada muut ympärillä kukoistamaan.

Toisten asemaan asettuminen on herkälle helppoa. Herkkä ajattelee lähes poikkeuksetta asiat useista näkökulmista, myös toiset huomioiden. Tämä helpottaa monia tilanteita niin töissä kuin henkilökohtaisessa elämässä; kun kykenee näkemään asiat useista näkökulmista, on yhteisymmärryksen löytäminen helppoa.

Voimakkaat tunteet ja tuhannet tunteiden herättämät ajatukset tuovat mukanaan lähes päivittäin oivalluksia itsestä, muista ja ympäröivästä maailmasta. Vain oivaltamalla voimme kasvaa, kehittyä ja luoda uutta.

Mitä hyvää herkkyys on tuonut sinun elämääsi?

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image