Suurinta vahvuutta on uskaltaa olla oma itsensä – ei ole heikkoutta myöntää, että tarvitsee toista

Nykyisin ihaillaan itsenäisyyttä ja vahvuutta. Lehtien palstoilla kirjoitetaan sankaritarinoita ihmisistä, jotka ovat löytäneet oman voimansa ja vapautuneet elämään elämäänsä muista riippumatta. Jos taas joku myöntää rehellisesti tarvitsevansa lähelleen ihmisen tai ihmisiä, eikä tiedä selviytyisikö yksin, katsotaan häntä helposti säälien ja pidetään jos ei hauraana, niin ainakin vähän heikkona.

Totuus on kuitenkin, että me kaikki tarvitsemme toisiamme ja yksin pärjääminen on enimmäkseen silmänlumetta. Modernissa maailmassa olemme riippuvaisia lukemattomista ihmisistä jo pelkästään, jotta saamme esimerkiksi ruokaa pöytäämme tai ylipäätään pystymme viettämään sujuvaa arkea. Riippuvaisuutemme muista käynnistyy jo äidin kohdussa ja jatkuu läpi elämämme. 

Hyväksymme siis, että tarvitsemme toisiamme, jotta elämämme olisi sujuvaa, mutta entä jos sanon tarvitsevani kumppaniani tai tarvitsevani rakkautta? Onko se heikkoutta vai sittenkin inhimillisyyttä? Onko vahvuutta pyrkiä pärjäämään yksin vai se, että myöntää tarvitsevansa toista?

Minusta suurinta vahvuutta on uskaltaa olla oma itsensä. Toiselle se on sitä, että löytää elämälleen merkityksen rakkauden tai läheisen ihmissuhteen kautta. Toiselle se on sitä, että opettelee asettamaan selkeät rajat itsensä ja toisten välille. Toiselle se on sitä, että saa joka aamu halauksen ja yhteisen aamukahvin. Toiselle se on sitä, että on yksin teltassa keskellä erämaata ja tuntee vapauden läikähtävän sydämessään.

Me kaikki olemme erilaisia, mutta lopulta liikuttavan samanlaisia. Meillä kaikilla on haaveita ja pelkoja. Meillä kaikilla on rumia ja kauniita tunteita. Meillä kaikilla on kokemuksia yhteydestä ja yksinäisyydestä. Koko elomme perustuu siihen, miten olemme yhteydessä toisiimme. 

Minä tarvitsen rakkautta ja läheisiäni, enkä edes haluaisi pärjätä yksin. Siksi kirjoitin laulun pienen ihmisen rohkeudesta maailman suurimman voiman edessä. Toivon, että käyt kuuntelemassa sen täältä. Ei ole heikkoutta myöntää, että tarvitsee toista.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image