Pienelläkin hyvällä voi olla valtava voima – Elämän suurimmat teot ovat joskus niitä kaikkein pienimpiä

Arjen kiireiden keskellä on helppo unohtaa pienten asioiden suuruus; Hymy tuntemattomalta, kaunis ele, rohkaiseva sana, pyyteetön kehu, apuun ojentuva käsi. Pienikin hyvä voi kantaa elämän muuttavaa voimaa, kun se löytää oikeaan paikkaan ja oikealla hetkellä.

”Pienikin hyvä ele voi kantaa kauas toisessa ihmisessä.

Onko lasi vettä paljon vai vähän? Se riippuu, kysyykö siltä, joka voi kävellä keittiöön täyttämään kupin hanasta, vai siltä, joka on kävellyt kaksi päivää aavikolla.

Sille, jonka sydän kärsii kuivuudesta, voi pienikin pisara rakkautta, kaunis teko tuntemattomalta, antaa jotain mittaamattoman arvokasta.

Se, että tulee nähdyksi ja huomioiduksi heikoimmillaan, voi joskus vapauttaa jotain sellaista, mikä on pitkään kipuillut sisimmässä.

Kaikkein pimeimpinä aikoina, yksikin tähti taivaalla voi olla se toivon kipinä, joka muuttaa kaiken. Kipinä, joka kasvaa tahdonvoiman liekiksi. Silloin kun jostain on vajetta, vähäinenkin määrä voi olla suunnattoman paljon. Pienikin hyvä ele voi kantaa kauas toisessa ihmisessä.

Joskus ne kaikkein pienimmät teot, ovat niitä kaikkein suurimpia.

Me emme koskaan tiedä mitä vastaantuleva ihminen käy läpi tai kantaa sisällään. Joskus suurikin suru piiloutuu hymyn taakse ja kipu, sekä herkkyys, suojautuvat helposti kovan kuoren alle.

Muuttaakseen maailmaa, ei välttämättä tarvitse tehdä suuria urotekoja, sellaisia, joita elokuvien sankarit tekevät. Jonkun maailma saattaa muuttua pienestäkin hyvästä; sanasta tai eleestä, joka tulee oikeaan aikaan. Joskus ne kaikkein pienimmät teot, ovat niitä kaikkein suurimpia. Pieniä aurinkoja.

“Yksikään hyvä teko ei ole turha, eikä mene hukkaan.”

Yksikään hyvä teko ei ole turha, tai mene hukkaan. Joku saattaa epätoivonsa keskellä muistella jonain iltana sitä hyvää tekoa, josta unohti kiittää ja päättää sen rohkaisemana tehdä muutoksen asiassa, jota on pelännyt pitkään kohdata.

Hyvä jatkaa kulkuaan ja kasvuaan, kun sen laittaa liikkeelle ja siksi pienelläkin hyvällä voi olla valtava, ihmeitä tekevä voima.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image