5 voimalausetta sielunsiskoille

Kursseillani tapaan usein naisia, jotka ovat kokeneet että toiset naiset ovat olleet ilkeitä ja petollisia heitä kohtaan. Meidät naiset on pistetty keinotekoisesti kilpailemaan toisiamme vastaan. Perinteisesti valta on ollut miehillä, joten naiset ovat joutuneet kilpailemaan miesten huomiosta savuttaakseen valtaa ja asemaa.

Naiset ovat oppineet katsomaan toisiaan kriittisin silmin. Ehkä sinäkin olet joskus joutunut toisten naisten arvostelun kohteeksi tai itse arvostellut muita. Itse tunnistan molemmat puolet. Katse, joka arvioi toisen naisen viehättävyyden ja kehon muodon ja vertailu, onko hän parempi vai huonompi kuin minä tapahtuvat salamannopeasti. Tämä on yritys helpottaa omaa sisäistä kritiikkiä ja kertoo epävarmuudesta sekä huonosta itsetunnosta.

Opimme myös käyttämään manipuloivia keinoja, että saisimme sen mitä haluamme ja tarvitsemme, koska emme pystyneet suoraan ilmaisemaan tarpeitamme. Tämä on näyttäytynyt selän takana puhumisena ja juoruiluna.

Naiset kuvittelevat, että heidän täytyy kilpailla ollakseen omassa voimassaan. Omaan voimaan astuminen tapahtuu kuitenkin sitä kautta että käännymme sisartemme puoleen. Me tarvitsemme sisarten peilausta, kun sytymme omaan voimaamme. Me kaikki naiset olemme sielun siskoja toisillemme tässä naisten sukupolvien ketjussa.

Tässä sinulle viisi tapaa ja voimalausetta, joilla voimistat yhteyttä siskoihisi.

1. Ole peili

Ole peilinä siskollesi kun hän opettelee vastaanottamaan hyvää. Mikään ei ole niin parantavaa ja voimauttavaa kuin kokemusten jakaminen ja näkyväksi tuleminen. Saamme rohkeuden päästää irti peloista, jotka ovat estäneet meitä kukoistamasta.
Kun julistat ääneen suurimmat onnistumisesi ja villeimmät unelmasi siskojen edessä ja saat ylitsepursuavaa sydämellistä kannustusta, inspiroidut.

Voimalause: ”Näen ja kuulen että olet kuin kuningatar omassa voimassasi ja nautit naiseudestasi.”

2. Kehu

Anna siskollesi positiivista ja kannustavaa palautetta hänen saavutuksistaan, pienistä ja suurista. Kehu hänen viisauttaan, ulkonäköään, energiaansa ja luonnettaan. Pian siitä tulee luonnollinen tapa juhlistaa sisaruutta.

Voimalause:” Sisareni, sinä olet upea kukoistava nainen, jonka ansaitsee parasta. ”

3. Otetaan tilaa

Harjoitellaan yhdessä rehellistä puhetta ja tilan ottamista. Olemme oppineet pienentämään itseämme ja varomaan sanomisiamme. Haemme turvaa pysymällä näkymättömänä tai kontrolloimalla tilanteita niin vahvasti että astumme toisten rajojen ylitse. Siskojen kannattelussa voit opetella ilmaisemaan ääneen todellisia tarpeitasi ja halujasi, joita koet arjessa, töissä ja makuuhuoneessa.

Voimalause: ” Sisareni, saat täyttää tämän tilan hehkullasi ja puhua totuutesi.”

4. Kannattele tunteita

Kannattele siskosi tunteita. Me saamme ilmaista tunteitamme syvästi. Nainen ei ole hysteerinen, jos hän ilmaisee voimakkaasti tunteitaan. Tunteiden ilmaisu on ominaista feminiinisyydelle. Tunteet saavat voimasi virtaamaan kun olet juurevassa yhteydessä kehosi kanssa. Kuinka nautinnollista tai helpottavaa onkaan nauraa, itkeä tai raivota yhdessä sielun siskon kanssa, joka ymmärtää kaiken sen mitä tunnet ja koet.

Voimalause: ”Meillä on erilaiset tarinat, mutta me sielun sisaret tunnemme toisemme taianomaisesti.”

5. Kosketus hoitaa

Sisaren kosketus hoitaa ja parantaa. Feminiinisyys on hyvin aistillista ja kaipaa kosketusta. Vaikka kulttuurissamme arastellaan koskettamista, sielun siskojen antamat halaukset ovat kultakin kalliimpia. Voisitko rohkaistua siihen että pyytäisit siskoasi pitämään sinua sylissä tai silittämään sinua? Monet eivät saaneet tällaista huolenpitoa edes äidiltään.

Voimalause: ”Hoidamme toistemme haavoja rakkaudellisella läsnäololla ja kosketuksella.”

Kuva: Unspalsh/ Becca Tapert


Naisten voimasta, aistillisuudesta ja kukoistuksesta voit lukea lisää kirjastani Hehkuvan naisen salaisuuksia. Kirjassa on myös inspiroivia käytännön harjoituksia. Löydät kirjan täältä.


Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image