Mitä tehdä, kun olisi aikaa seksille… muttei huvitakaan? Tässä 5 helppoa vinkkiä!

Onko sinulle käynyt näin: pitkän raskaan päivän jälkeen olisi vihdoin aikaa seksille. Toisaalta kaipaat läheisyyttä, mutta toisaalta sinua huvittaisikin vaan olla yksin, makoilla sohvalla, selata padia tai nukahtaa. Joskus tuntuu, että olisi helpompaa unohtaa rakastelu ja jäädä sohvan pohjalle makoilemaan.

Jos vietät paljon aikaa kumppanisi kanssa, hänen läheisyytensä saattaa

  1. tuntua itsestäänselvyydeltä
  2. ärsyttää
  3. arkistua

Läheisyys on ihanaa, kun välillä saa kokea myös etäisyyttä kumppaniin. Toisaalta joskus läheisyys myös ruokkii halua rakastella.

Mikä näistä 5 hyvin erilaisesta vinkistä saa sinut kaipaamaan aikaa seksille? Vaihda ajatuksia kumppanisi kanssa!

  1. Tehkää yhdessä rentouttava harjoitus, kuten lyhyt meditaatio. Voitte myös kuunnella netistä jonkin ohjatun meditaation tai mindfulness -harjoituksen. Meditaation jälkeen ei huvita lainkaan lähteä kiistelemään arjen pikku asioista! Juuri sen vuoksi yhteinen harjoitus on todella tehokas. Kun ette samastu egoon ja ajatuksiin, voitte nähdä toisenne tietoisin silmin – rakkaudellisesti.
  2. Ottakaa hetki omaa aikaa. Tämä onnistuu hyvin myös niin, että kumpikin teistä on kotona. Sopikaa, ettette häiritse toisianne käytännön kysymyksillä tuona aikana. Oman ajan voi käyttää vaikkapa saunomiseen, venyttelyyn, kirjan lukemiseen tai ystävälle soittamiseen – mikä siinä hetkessä sitten tuottaakaan itselle iloa. Kun saatte omaa tilaa, on helpompi suhtautua toiseen positiivisesti ja alkaa myös kaivata hänen lähelleen.
  3. Olkaa lähekkäin. Halatkaa pitkään, oikein pitkään. Hierokaa ja silitelkää toisianne. Kosketuksen kautta voi olla hyvin helppo jakaa rakkautta, vaikka sanoja ei meinaisikaan löytyä, tai vaikkei huvittaisi puhua lainkaan. Joskus on hyvä vain koskettaa ja unohtaa kaikki sanat!
  4. Puhukaa halki asiat, jotka vaivaavat. Väärinkäsitykset saavat ihmisen menemään helposti lukkoon. Jo pelkkä ”En tarkoittanut sitä.” voi muuttaa tunnelmaa ihmeellisen paljon! Älkää yrittäkö voittaa toisianne keskustelemalla terävin argumentein. Se on tietysti joskus todella vaikeaa. Mieli haluaa aina todistella erinomaisuuttaan, varsinkin jos koet tulleesi loukatuksi. Jos onnistut sanottamaan aidot tunteesi, luot välillenne paljon hyvää!
  5. Olkaa hiljaa. Toisinaan liika puhe vie fokuksen sydämestä mieleen, joka kaipaa konflikteja, selvitystä ja analysointia. Hiljaisuudessa löydätte toisenne helpommin sydämen tasolla. Kun olette ihan hiljaa, voitte myös kohdata katseen kautta. Tietysti voitte myös koskettaa toisianne hiljaisuuden vallitessa. Voitte vaikka ihailla taivasta lähekkäin ja olla vain aivan hiljaa.

Kun järjestätte aikaa omalle itsellenne, konfliktien purkamiselle ja aidolle kohtaamiselle, löydätte helpommin myös aikaa seksille.

Yhteytenne ei ole lähtöisin mielestä vaan rakkaudesta.

Siksi on viisasta ja tärkeää ottaa etäisyyttä sekä omiin että kumppanin ajatuksiin ja kuunnella kummankin sydäntä.


Löydät Mitran supersuositut kirjat Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja tästä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image