Miten voit valita elämääsi (stressin sijaan) rauhaa ja rakkautta?

Stressi, ajatuksiin uppoutuminen ja voimakas samastuminen tunteisiin on meille kaikille tuttua. Myös rauha on meille kaikille ominaista. Viisaat väittävät, että rauhaa ja rakkautta on aina ulottuvillamme. Takuulla myös stressi ja turhat murheet ovat ulottuvillamme koska tahansa – mieli keksii siihen hetkessä kymmeniä syitä!

Miten mielestä voi irrottautua, ja onko se edes tarpeellista tai hyödyllistä?

On sanottu, että voimme koska tahansa vapautua kaikista ajatuksista, tunteista ja samastumisesta mieleen tai egoon. Tämä ratkaisisi koko stressiongelman kertaheitolla – yhtäkkinen vapautuminen. Se on varmasti mahdollista, mutta kovin harvat tuntuvat kokevan niin.

Jossakin toisaalla sanotaan, että meidän tulee kulkea tietynlaista etenevää polkua pitkin, ”kuoria sipulia”, kunnes olemme valmiita näkemään sisäisen rauhan valtavan loisteen ja kaikkialla ulottuvan harmonian. Tämä tuntuu olevan yleinen taktiikka, joskin monet turhautuvat siihen, miten monta kerrosta tuossa sipulissa oikein onkaan.

Stressi johtuu usein vastustamisesta ja pelosta, sekä itsen ajamisesta liian tiukille. Toisinaan tätä ei tunnu voivan välttää, mutta suosittelen sinua hakemaan kaikki apukeinot stressaavien elämäntilanteidesi selvittämiseksi!

Erilaisten, ristiriitaisten neuvojen keskellä pieni ihminen seisoo hämmentyneenä ja stressaantuneena: toisaalta hän on tietoinen omasta laajuudestaan, johon hän saa kontaktin aina silloin tällöin, ja toisaalta hän on tietoinen inhimillisistä rajoituksistaan, jotka vain tuntuvat olevan ikuisen valon loisteen tiellä.

Sisäisen rauhan kokemus ylittää kaikki rajat

Sisin olemuksemme on rauhaa ja rakkautta. Ajatuksiin samastumisen ja rauhan kokemisen vuorottelukin on vain kokemus – kokemus äärimmäisestä laajuudesta ja kokemus totaalisesta rajallisuudesta.

Todellinen sisäinen rauha on vielä näidenkin kokemusten ”yläpuolella”, kaikkialla kokemusten ympärillä ja niiden syvin olemus, mutta niistä riippumaton. Menikö liian lennokkaaksi?

Kumpikin taktiikka voi varmasti toimia, jopa yhtaikaa. Voit olla tietoinen siitä, että ajatuksesi eivät oikeasti ole sinä, ja silti tutkia rajoittavia uskomuksiasi vapautuaksesi niistä. Joskus tuntuu, että kaiken tämän pohtiminen on enemmänkin taakka kuin lahja. Pelkkä rauhassa oleminen on riittävää ja uskomattoman arvokasta.

Tee siis niitä asioita, jotka saavat sydämesi iloitsemaan ja jotka auttavat sinua unohtamaan mielen: tanssi, kuuntele kaunista musiikkia, meditoi, joogaa, kävele luonnossa, leivo, maalaa, laula, soita, naura, hoida puutarhaa, leiki.

Toivon Sinulle Rauhaa ja Rakkautta!


Mitran ihana Sisäisen rauhan käsikirja on tilattavissa TÄSTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image