Mikä oli sinulle vuoden suurin kasvun paikka? – Kysy itseltäsi nämä 3 kysymystä

Vuoden loppupuolella on hyvä hetki pysähtyä ja katsoa taaksepäin menneeseen aikakauteen. Reflektointi voi johtaa syvempään ymmärrykseen omasta kehityksestä.

Ota ainakin 15 minuuttia aikaa tälle harjoitukselle. Monesti esimerkiksi joogaharjoituksen tai luonnossa kävelyn jälkeen on helpompi keskittyä. Lue kysymykset yksi kerrallaan.

Meditoi silmät kiinni vastauksia, hengittele muistojesi virrassa ja kirjoita sitten vastaus päiväkirjaasi tai paperille. Ole rehellinen itsellesi.

  1. Mikä oli kuluneen vuoden yksittäinen tapahtuma joka oli sinulle suurin kasvun paikka? Mitä siitä opit?
  2. Oletko huomannut tietyn teeman toistuvan puheissasi? Onko asia mennyt eteenpäin vai oletko jumissa?
  3. Oletko kehittänyt itsellesi rutiinin, joka ei välttämättä palvele sinua? Vai rutiinin joka toimii ja sitä kannattaa jatkaa ja kasvattaa?

Lue vastauksesi ja jatka vielä vapaata kirjoittelua, jos tuntuu helpolta jatkaa taaksejääneen vuoden muistelua. Lopuksi katso itseäsi peilistä ja hymyile kuvallesi. Irvistele ja iloitse jokaisesta uudesta elämän ja kasvun merkistä kasvoillasi. Sinä olet ainutlaatuinen ihminen. Olet jälleen yhden vuoden viisaampi ja kokeneempi.

<<<<<<<<     >>>>>>>>

Lisää harjoituksia kirjassani Lumoava nainen – Tunne villi voimasi. Tämä harjoitus on alunperin julkaistu Merin Lumoava vuosi -kalenterissa. 

Valokuva: Pexels

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Meidän ihanat muistikirjat, päiväkirjat ja voimavihkot tänä viikonloppuna superalessa -25% ❤ Etu aktivoituu koodilla SYYS25 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 21 saakka.
Tästä puotiin!
close-image