Storytel ja Hidasta elämää julkaisevat Club for Five -basso Tuukka Haapaniemen lukemia iltasatuja aikuisille sekä meditaatioita lapsille

Storytel ja Hidasta elämää julkaisevat yhteistyössä uuden hyvinvointiaiheisen sisältökokonaisuuden Storytelissä. Se tarjoaa myös uudenlaista kuunneltavaa: rauhoittavia iltasatuja aikuisille ja meditaatiota lapsille.

Kirjapalvelu Storytel ja hyvinvointimedia Hidasta elämää jatkavat sisältöyhteistyötä. Tänään 22. lokakuuta julkaistava kokonaisuus pitää sisällään 20 hyvinvointiteemaista artikkelia, yhdeksän ohjattua meditaatiota ja neljä iltasatua aikuisille.

Aikuisille suunnatut, rauhoittavat iltasadut edustavat kokonaan uudenlaista sisältöä. Niiden esittelyteksteissä aikuista kehotetaan sulkemaan silmät ja uppoutumaan levollisten sanojen mukaan. 10–20 minuutin mittaiset iltasadut lukee Club for Five -yhtyeestä ja bassoäänestään tunnettu Tuukka Haapaniemi.

Hidasta elämää -sivuston toimitusjohtaja Pequ Nieminen kertoo, että aikuisille suunnattuja iltasatuja ei ole hänen tietääkseen julkaistu Suomessa aiemmin.

”Sain idean maailmalta seuraamastani calm.com-palvelusta, joka lanseerasi pari vuotta sitten unitarinat aikuisille. Suomen seksikkäin basso Tuukka Haapaniemi oli Sannan loistoidea lukijaksi ja minulle tuttu musapuolelta”, aiemmin Club for Fiven tuotantopäällikkönä toiminut Nieminen jatkaa.

“Aikuisten iltasatuja on maailmalla paljon: äänitteinä ja kirjoina. Suomalaisen kirjoittama tarina suomalaiselle kuulijalle on kuitenkin eri asia”, Hidasta elämää -sivuston päätoimittaja Sanna Wikström kertoo.

Wikströmin ja Emmi Ohraniemen kirjoittamissa iltasaduissa lähdetään muun muassa mielikuvamatkalle metsään ja fiilistellään puhtaita lakanoita.

Meditaatioiden ohjaajana puolestaan kuullaan jälleen Sanna Wikströmiä. Mindfulness-harjoitusten ja unimeditaation lisäksi mukana on kolme lapsille suunnattua lyhyttä meditaatiota, jotka lapsi voi tehdä yksin tai yhdessä aikuisen kanssa.

“Suomenkielisiä, ohjattuja meditaatioita on aiemmin ollut heikosti saatavilla – ainakin helposti ja yhdestä paikasta. Lasten meditaatiot ovat meille uusi mielenkiintoinen kokeilu”, Wikström kertoo.

Uusissa audioartikkeleissa lukijana jatkaa aiemmin julkaistuista artikkeleista tuttu Satu Silvo. Artikkelit käsittelevät muun muassa metsän parantavaa vaikutusta, sinkkumarkkinoiden outoja rakkauskäsityksiä ja pärjääjäsyndroomaa.

Hidasta elämää -artikkelit, -meditaatiot ja -iltasadut ovat kuunneltavissa kaikissa äänikirjapalveluissa.

Jos olet jo Storytelin asiakas, löydät kaikki Hidasta elämää -sisällöt täältä -> Storytel.com – Hidasta elämää

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image