Anna merkkien ohjata kulkuasi

Ensinnäkin: sillä hetkellä, kun ihminen päättää kohdata ongelman, hän huomaa olevansa paljon kykenevämpi kuin luulikaan. Toiseksi: kaikki energia ja viisaus tulee samasta tuntemattomasta lähteestä, jota kutsumme yleensä Jumalaksi. Siitä saakka, kun lähdin kulkemaan tietä, jonka katson omaksi tiekseni, olen yrittänyt kunnioittaa tuota energiaa, päästä sen yhteyteen päivittäin, antaa merkkien ohjata kulkuani ja oppia tekemällä – eikä silloin, kun ajattelen tehdä jotakin. Kolmanneksi: kukaan ei ole yksin koettelemuksissaan – aina on joku toinen, joka ajattelee, iloitsee  tai kärsii samalla tavalla, ja se antaa voimaa ottaa rohkeammin vastaan eteemme tulevat haasteet.”

– Kirjasta Paulo Coelho: Zahir, Bazar Kustannus 2005

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image