Sinä, joka haluat tehdä hyvää muille – ethän unohda elämäsi tärkeintä henkilöä eli itseäsi!

Syksy on uusien alkujen aikaa. Kesän nautintojen jälkeen kuntosalit ja lenkkipolut täyttyvät meistä parempaa versiota itsestään ulos piiskaavista kansalaisista. Kun kesä on kerran nautiskeltu, niin nyt on sitten sovittavan kärsimyksen vuoro.

Kuulostaako tutulta? Entä jos tänä syksynä katsoisitkin liikuntaa vähän pintaa syvemmälle, hyväntekeväisyytenä oman elämäsi kaikkein tärkeimmälle henkilölle eli itsellesi?

Liikkuessasi kaupunkien keskustoissa olet varmasti törmännyt feissareihin.  Nuo urheat soturit tarjoavat sinulle, milloin mahdollisuutta tukea ihmisoikeuksien tai luonnonsuojelun hyväksi tehtävää työtä, milloin vähintäänkin parempaa sähkösopimusta.

Oman elämäsi feissarina voisit kysyä itseltäsi esimerkiksi: ”Hei, kiinnostaako oma hyvinvointisi?” ja sen sijaan, että sortuisit valkeaan valheeseen tai vaihtaisit yllättäen kulkureittiä, vastaisitkin myöntävästi. Samalla voisit aloittaa parhaimmillaan elämänmittaisen hyväntekeväisyyssuhteen.

Jos tuijotamme pelkästään ulkoisia tekijöitä, voi kestävän liikuntasuhteen rakentaminen olla kuoppainen tie. Näyttävien lihasten perässä juokseminen on ikävä kyllä maratonlaji. Pettymys saattaa olla kova, kun kahden viikon tiukan kuntosalikuurin jälkeen ei vieläkään näytä fitnesstähdeltä. Jos kuitenkin omaksi tavoitteeksi ottaa (hieman vähemmän seksikkään) oman kehon terveyden ja hyvinvoinnin lisäämisen, on tuloksen tekeminen huomattavasti helpompaa. 

Jos aloittaminen tuntuu vaikealta, voit ottaa avuksesi mielikuvaharjoittelun. Pistä Netflix pauselle ja pysähdy hetkeksi ajattelemaan kehoasi.

Mieti miten kehosi on tehty liikkumaan ja miten lihaksesi janoavat päästä käytettäviksi. Mieti miten suuri osa kehostasi on jäänyt paitsioon ja vaille huomiota. Vähintä, mitä voit tehdä, on tarjota keholle ja lihaksillesi liikettä ja tekemistä ja ottaa ne mukaan ihmettelemään maailmaa kanssasi.

Voit myös olla varma, että tässä hyväntekeväisyysmuodossa kaikki lahjoitukset menevät suoraan ja lyhentämättöminä itse avustuskohteeseen. Avustustyön tulokset ilmenevät mm. parempana jaksamisena, kohonneena mielialana ja vähentyneenä stressinä.

Lopulta kun hyväntekeväisyyttä itseään kohtaan on harjoittanut tarpeeksi kauan, saattaa hyvinvoinnin lisääntymisen sivutuotteena esiintyä myös kiinteytymistä ja lihasten kasvua.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image