Aito kosketus välittää rakkautta, intohimoa ja hellyyttä – pysäyttävä vinkki eroottisiin hetkiin

Aito kosketus on upeaa jakamista, jonka kautta ilmaiset syvintä tunnettasi, jota koet juuri sillä hetkellä. Kosketuksesi ei siis tapahdu rutiinien, ajatusten tai oletusten ohjailemana. Et kosketa sen mukaisesti, mikä tuntui hyvältä eilen. Et myöskään huolehdi, mitä kumppanisi mahtaa ajatella. Seuraat yksinkertaisesti sitä, mikä tulee luonnostaan.

Vaatiiko tämä rohkeutta? Tavallaan. Mieli tuo esiin pelkoja, ja saa sinut hakemaan turvallisia ratkaisuja kuten rutiineja tai “varmoja” liikkeitä eli jotakin, joka yleensä toimii. Toisaalta mieli voi myös yllyttää sinua todistamaan itseäsi tekemällä jotakin “jännittävää”. Kumpikin näistä lähestymistavoista voi toimia fyysisellä tasolla, mutta ne eivät ole aidon, läsnäolevan kosketuksen veroisia, sillä niissä et saa nauttia kokonaisvaltaisesta antautumisesta ja rentoudesta.

Mistä aito kosketus kumpuaa?

Vastaus on helppo: sydämestä. Kaikki aito mitä teet elämässäsi kumpuaa läsnäolosta, sisäisestä hiljaisuudesta. Kun sivuutat mielesi ja sen tarjoamat huolet, ajatukset ja ratkaisut, löydät tilaa kuunnella sydäntäsi. Silloin voit yllättää itsesi ja tehdä jotakin, jota itsekin hämmästyt. Se voi olla yllättävän herkkä tapa koskettaa tai ihmeellisen intensiivinen suudelma. Pysäyttävä vinkki kuuluu näin:

Kuuntele sydäntäsi ja kehoasi – miten haluat ihan oikeasti koskettaa juuri nyt?

Jos huomaat kesken eroottisen hetken toimivasi mielen tai kaavojen ohjaamana, pysähdy hetkeksi. Hengitä rauhallisesti ja anna itsesi laskeutua rentoon läsnäoloon, jossa saat kuunnella itseäsi ja sydäntäsi. Silloin sinun on helppo jättää ajatukset taaksesi. Kun pysähdyt, saat aina uuden mahdollisuuden rentoutua, aloittaa alusta, kohdata ja tulla kohdatuksi.

Sinun ei tarvitse murehtia, miten kumppanisi ottaa kosketuksen vastaan. Kun kosketat rakkaudella, hän kuulee sinua. Voit luottaa aitoon kosketukseen. Se kertoo tunteistasi, ja kumppanisi on hyvin helppo ottaa vastaan aidot tunteesi häntä kohtaan. Siksi teknisesti hyvä, mutta emotionaalisesti kylmä kosketus ei välttämättä kiihota.

Tunne ratkaisee

Panosta mieluummin tunteeseen kuin siihen, että teet vaikkapa montaa erilaista esileikkiä. Sinun ei tarvitse todistaa mitään itsellesi eikä kumppanillesi. Erotiikka on upea mahdollisuus olla toisen lähellä. Kummankaan teistä tarvitse suorittaa mitään, vaan nauttia!

Pelkkä kädenpuristus, johon on ladattu tunnetta, voi puhutella teitä kumpaakin kyyneliin tai nauruun asti. Intensiivinen kädenpuristus on itse asiassa parempi esileikki kuin rutiinilla suoritettu suudelma. Muista tämä, kun tunnustelet miten haluaisit koskettaa toista aidosti. Anna itsesi yllättyä! Aito kosketus voi olla eri hetkissä hyvin erilainen, vaikkapa runollisen herkkä tai villin eläimellinen – juuri sellainen, kun sinun aidoin olosi on sillä hetkellä.

Sinulla on mahtava mahdollisuus päästää irti kaikista turhista pohdinnoista, analyyseista, jännityksistä ja oletuksista. Voit koskettaa juuri niin kuin haluat, juuri niin kuin sydämesi sinua ohjaa tekemään. Olet täysin vapaa seuraamaan sydäntäsi ja nauttimaan!


Uudistettu painos Mitra Vasaran superkiinnostavasta kirjasta Seksi ja läsnäolo – opas rentoon nautintoon (Basam Books) on saatavilla Hidasta elämää -puodista. Tilaa oma kappaleesi TÄSTÄ!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image