Tee sinulle tärkeitä muutoksia, vaikka muut ovat kauhuissaan

Kriittisten ja lannistavien kommenttien taustalla on usein toisen ihmisen oma pelko. Ehkä hän itse haluaisi tehdä samoin kuin sinä, mutta hän ei ole valmis ponnistelemaan asian eteen? Ehkä hän pelkää, että kun sinä muutut, suhteenne muuttuu? Ehkä hän pelkää katsoa omassa elämässään tiettyjä asioita, ja joutuu sinun muutoksesi kautta niiden äärelle?

Toisen tunnereaktio voi olla hyvinkin voimakas, ja se voidaan pukea sanoiksi vaikka tähän tyyliin: Mitä järkeä tuossa on? Et tule kuitenkaan onnistumaan. Olet yrittänyt lukemattomia kertoja ennenkin. Oletko ihan varma? Oletko varmistellut, ettei voi epäonnistua? Moni muukin on yrittänyt ja epäonnistunut, miksi sinä onnistuisit?

Muiden ihmisten epäilyistä ei kannata ottaa pulttia. Ota ne mieluummin pistokokeena: Kun selviät niistä, olet taas yhden pykälän vahvempi ja lähempänä sinulle tärkeää muutosta. Elämä opettaa sinua luottamaan omiin valintoihisi, se auttaa sinua vahvistamaan luottamustasi. Muiden sanat tai asenteet voi nähdä sinua ja polkuasi vahvistavina tapahtumina.

Lainaus kirjasta:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image