Kiitos elämä – Otan sinut vastaan


Olen tehnyt huomioita siitä, missä kaikissa tilanteissa ikään kuin ”jäädyn”, jäykistyn ja energiani pienenee. Olen aika ajoin tällaisessa tilassa, vaikka sitä ei ulospäin huomaisi. Haluan vastapainoksi alkaa kohdistamaan huomioni vastaanottamiseen; rajoittamisen sijaan. Tein listan asioista, jotka voimaannuttavat, jos niille antaa luvan siihen. Monista asioista nauttiminen ei ole niin itsestään selvää kuin luulisi, koska joskus emme vain huomaa niitä, olemme niin ajatuksissamme tai jopa torjumme ja vähättelemme. ”Ota vastaan” tarkoittaa tässä erityisesti sisäistä asennetta. Voimme yrittää rohkeudella kohdata ja avoimesti ottaa vastaan niin hyvät kuin huonot tapahtumat.

Erityisesti toivon jokaiselle silmien ja sydämen avautumista hyville asioille elämässä.

Otan vastaan:

1. Levon

Mikään ei tunnu miltään, jos on uupunut. Ota levon tarve vastaan, mene aikaisin nukkumaan, vähennä töitä ja harrastuksia hetkeksi kerätäksesi voimia uuteen nousuun.

2. Ystävän kauniit sanat

Muiden kauniilla sanoilla on omanarvon tunteellemme suuri merkitys. Ethän sinä vähättele yhtään kaunista sanaa, joka sinulle sanotaan?

3. Lintujen laulun

Lintujen laulua kannattaa jäädä kuulostelemaan. Kohdista huomiosi korviisi ja kauniisiin ääniin stressaavien sijaan. Keväällä ja kesällä linnut tekevät pesiä ja laulavat ahkerasti. Niillä on erilaisia nuotteja, kirkkaita ja kuulaita, tasaisia ja terhakoita. Huomaatko lintujen laulun?

4. Kirjan sanoman

Nautin lukemisesta, kun saan lukea rauhassa ja tunnen aitoa kiinnostusta kirjan tai artikkelin aiheeseen, en välttämätöntä pakkoa ja kiirettä. Jos sosiaalisessa mediassa vilisevien juttujen selaaminen tuntuu toisaalta ahdistavalta, sen voi jättää tekemättä.

5. Rakkaan suukon ja halauksen

Ota kiitollisuudella vastaan läheisten ja joskus tuntemattomienkin hyvää tarkoittava kosketus. Kosketuksella on voima parantaa ja saada meidät tuntemaan, että olemme turvassa ja tässä hetkessä perillä siinä jossain, mitä etsimme.

6. Suklaakakun jumalaisen maun

Olkoon se luomu, vegaaninen tai raaka.

7. Tuulen tuiverruksen

Anna tuuleen heiluttaa hiuksia ja saada solusi nesteet liikkeelle. Tuulisella ilmalla kaikki on liikkeessä ja omasta tukkeutuneesta energiasta tai ahdistuksesta voi tulla erityisen hyvin tietoiseksi. Anna kehosi liikkua ja elämän energian virrata.

8. Lapsen naurun

Oman, tutun tai tuntemattoman lapsen nauru voi mennä ohitse niin, ettemme kiinnitä siihen suurta huomiota. Kun kohdistat huomiosi nauruun, reagoit ja tahdot itsekin nauraa vähän elämälle, joka ei oikeastaan ole niin ikävää, kuin välillä tuntuu.

9. Liikunnan ja laulun riemun

Jos olet löytänyt sinulle sopivan lajin, kuten vaikkapa tanssin, laulun, crossfitin tai uimisen, nauti harrastamisen hetkistä täysin sydämin.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image